Mam 25 rokov a nikdy som sa nebozkavala ani sex nemala a nic tomu podobne.
Teraz mi zacal prvy vztah a bojim sa to povedat priatelovi, ze co si o mne pomysli :(
Bude rad. Aspoň sa nebude musieť hrať na majstra sveta, ale bude normálnym chlapom
Hlavne kľud by som mu povedala 🙂🙂 povec mu to príležitostne nech sa ani neurazí na teba že teraz sa bude povisavat že čo on je určite si pomysli že nič neves okoli sexu atd... tak nech ide jemne 😈
Podla mna sa prave ty mas cim chvalit ,👍
Bud na seba hrdá, a on si ta bude oveľa viac vážiť keď mu povieš ze si panna a on je tvoj prvý v tejto dobe sa dá povedať ze je to "úspech", keď už 13-14 ročne dievčatá majú prvé skúsenosti so sexom 😄
Nič sa neboj, ja som mala prvý vážny vzťah, keď som mala 21 rokov, Dovtedy len také platonicke a nič som nezmeskala. Keď je priateľ normálny, bude to brat úplne v pohode a nakoniec bude rad, ze si nemala 10 chlapov pred ním.
V pohode. Ja som sa prvy krat bozkavala ked som mala 27. Myslela som ze umrem od hanby ze som taka stara a neskusena ale bolo to v pohode. Celkom sa mu to pacilo aj ked sa cudoval. Mozno ani ten tvoj sa este nebozkaval. Vela ludi je takych ale nikto sa k tomu neprizna.
Drzim palce.
Daj vediet ako to dopadlo🙂
ak je normálny a morálka nie je pre neho neznámy pojem, ocení to a bude si ťa o to viac vážiť...
Nemas sa preco citi nesvoja. Normalny chlap to zoberie normalne. Ja som mala 20, ked som sa prvy krat bozkavala a 22 ked som mala prvy sex. Obaja chlapi to zobrali ako fakt a viac neriesili. A z mojho okolia nie som zdaleka jedina, ktora si na 1x troska pockala.
Mozno je aj on na tom podobne.
Mam kamošku má 34 a je panna, môžeš byť hrdá že si v 13 pri kriakoch netoto...
A preco by si mu to mala oznamovať. Neboj nič vsetko bude v poriadku,
Z pohľadu muža veľký lajk 🙂
Nemas mat z coho obavy, mozes byt hrda na seba 🙂
Ved to je super😊
Ja som mala 21, ked som stretla svojho teraz uz manzela, tiez som bola panna. On mal 28, a tiez ziadnu predtym nemal "v posteli", proste cakal na tu pravu. Obaja sme boli radi, ze sme sa "nasli"😊, ze sme si navzajom prvymi.
Uz 13 rokov sme manzelia a o to viac si vazime jeden druheho😊
Co by si mal o tebe pomysliet, podla mna bude len rad. Pre chlapov to je proste nieco vynimocne. Ako tohto by som sa podla mna nebala, ze by si mal o tebe mysliet nieco zleho. Mozno vas to este viac spoji
To vôbec nie je na hanbu, práve naopak, je to veľký plusový bod pre teba 😉
A to akože myslíš ze už máš veľa? Ze to je hamba? Práveže je to úžasné ži si si to šetrila až do teraz
Môže byť hrdy na TEBA AK BUDE MAT SPROST.POZNAMKY RYCHLO HO POŠLI DO PRD.
takých žien je viac ako si myslíš....myslím,že mu to vôbec nebude vadiť😉