Mám 20 rokov a stále nemám menštruáciu

veeerooonkaaa
16. jan 2019

Ahojte mám 20 rokov a stále nemám menštruáciu párkrát som mala také krvavé špinenie ale minimálne ako keby 2/3 kvapky častejšie tak raz dva krát do pol roka mávam ako keby také hnedé výtoky. Ku gynekologičke chodím už asi od 16 rokov a prestriedala som už asi 3 doktorky a vždy mi povedali to isté že je všetko v poriadku a každú chvílu mi prídu no prešli 4 roky a stále nič. Preto sa chcem opýtať či je to normálne alebo či má niekto podobné skúsenosti

lsimo
16. jan 2019

no v tvojom veku som už dávno mala menštruáciu. ako v jednom by som povedala, že to máš dobré ale zase po zdravotnej stránke to asi najlepšie nie je. byť tebou znovu zájdem ku ženskému doktorovi

pininka
16. jan 2019

Podľa.mna si už dávno mala byť na endokrinologii. Inak som mala susedu ktorá dostala až v 20tich ale ona mala aj iné zdravotné problémy.

eryka03111978
16. jan 2019

Jednoznačne ísť na gynekológiu....

diankadop
16. jan 2019

hmmm neviem si predstavit ako ti hento mohli povedat. v 2O rokoch si davno mala mat normalnu menstruaciu. treba to rozhodne riesit a nie len vycakavat

hanka1674
16. jan 2019

Nejakého súkromného lekára si skúšala?

veeerooonkaaa
autor
16. jan 2019

Chodím na pravidelné prehliadky dávam si na tom záležať pretože sa toho dosť bojím... robili mi hociaké vyšetrenia výtery vaječníky mi pozerali. Povedali mi ze sa nemám báť že všetko je v poriadku nerozumiem tomu sukromného lekára som nemala... neviem či to može byť vrodené pretože babina dostala tiež neskoro menštruaciu a mamina moja tiež ale ona mala problém zo štitnou žlazou.

petra158
22. jan 2019

@veeerooonkaaa urcite si daj vysetrit hormony na endokrinologii, stitnu zlazu aj hypofyzu. Napriklad, hormon prolaktin ktory produkuje hypofyza, ak je zvyseny tak sposobuje ze nemas menzes a nemozes otehotniet...