Mám 18 rokov a som 13 mesiacov bez menštruácie

barca_333
21. jan 2018

Dobrý deň 😃 mám 18 rokov a menštruácia mi chýba už 13 mesiacov....NIE TEHOTNÁ NIESOM☺️😉bola som už aj u gynekologičky a tá mi povedala,že mám málo ženských hormónov 😃 Vraj to bude dôsledok úbytku hmotnosti a tiež mi poradila,že by som mala trochu pribrať aby sa mali kde hormóny tvoriť.. Tak som pribrala 4 kilá,no síce sa cítim lepšie,ale menštruácia ešte neprišla😔😔😔 Onedlho mám ísť na kontrolu a mala by mi dať vyvolávačku,keďže nenastúpila...Nepoznáte prosím vás náhodou aj nejakú prírodnú liečbu? Alebo nemáte nejaké dobré rady,ktoré by mi pomohli? Vopred ďakujem za rady❤️☺️

meandbaby
21. jan 2018

Je dobre vysetrit stitnu zlazu

erikavesela
21. jan 2018

Moja jedna znama mala to.iste, pred 17 schudla, tak rapidne, ze jej vynechal menzes na rok, posrala si imunitu, vlasy, nechty, kozu...viem, ze jej gynekologicka musela dat 3 vyvolavacky.'az potom sa dostavil, ale stale ma s tym.problemy...

barca_333
autor
21. jan 2018

@meandbaby Ďakujem skúsim 😊

wind123
21. jan 2018

No, ja som to mala rovnako ako Ty, akurat ze som mala cca 23, tiez rok bez menzesu a aj znizena vaha...ja som to riesila nasadenim kombinovanej hak...uz predtym som ju brala v 19 a celkom v tom case prisla vhod...brala som ju potom asi 7 rokov a menzes bol pravidelny, potom som ju vysadila a menzes prisiel rovnako ako vzdy a bez problemov pravidelny a potom som aj bez problemov otehotnela...tiez som rozmyslala ci mi ta rocna prestavka menzesu neurobila sarapatu, ale ziadne problemy som potom uz nemala, takze mne v tomto hak pomohla...ale je to len moja osobna skusenost

pe5ka1
24. jan 2018

Odporúčam ti doplnky z alebo Vera od Forever. Ak chces napíš mi do správy