Dobrý deň 😃 mám 18 rokov a menštruácia mi chýba už 13 mesiacov....NIE TEHOTNÁ NIESOM☺️😉bola som už aj u gynekologičky a tá mi povedala,že mám málo ženských hormónov 😃 Vraj to bude dôsledok úbytku hmotnosti a tiež mi poradila,že by som mala trochu pribrať aby sa mali kde hormóny tvoriť.. Tak som pribrala 4 kilá,no síce sa cítim lepšie,ale menštruácia ešte neprišla😔😔😔 Onedlho mám ísť na kontrolu a mala by mi dať vyvolávačku,keďže nenastúpila...Nepoznáte prosím vás náhodou aj nejakú prírodnú liečbu? Alebo nemáte nejaké dobré rady,ktoré by mi pomohli? Vopred ďakujem za rady❤️☺️
Moja jedna znama mala to.iste, pred 17 schudla, tak rapidne, ze jej vynechal menzes na rok, posrala si imunitu, vlasy, nechty, kozu...viem, ze jej gynekologicka musela dat 3 vyvolavacky.'az potom sa dostavil, ale stale ma s tym.problemy...
No, ja som to mala rovnako ako Ty, akurat ze som mala cca 23, tiez rok bez menzesu a aj znizena vaha...ja som to riesila nasadenim kombinovanej hak...uz predtym som ju brala v 19 a celkom v tom case prisla vhod...brala som ju potom asi 7 rokov a menzes bol pravidelny, potom som ju vysadila a menzes prisiel rovnako ako vzdy a bez problemov pravidelny a potom som aj bez problemov otehotnela...tiez som rozmyslala ci mi ta rocna prestavka menzesu neurobila sarapatu, ale ziadne problemy som potom uz nemala, takze mne v tomto hak pomohla...ale je to len moja osobna skusenost
Odporúčam ti doplnky z alebo Vera od Forever. Ak chces napíš mi do správy
Je dobre vysetrit stitnu zlazu