Mám 16 rokov a mám zapáchajúci hnedý výtok

monka122
5. máj 2018

Potrebujem pomocť. Mam 16 rokov a s priatelom som mala pred tyždnom pohlavny styk samozrejme s kondómom. No včera som mala divný žlto-hnedý vytok a dnes je len hnedý a zapácha. Mam pred menštruáciou Bojim sa čo to može byť. Som chorá a beriem antibiotiká a od včera ma bolí v ľavom boku v zadu. Prosim pomožte mi nechcem to povedať mame pretože tá by šla somnou na gymko a nechcem aby vedela že som mala niečo s partnerom :/

kllamarka
5. máj 2018

@monka122 nic klud...si chora, mas len spinenie pred MS alebo namiesto MS budes mat len spinenie...antibiotika robia divy so zenskym cyklom. Oddychuj nestresuj...vyliec sa ;)

ejanjelik
5. máj 2018

Uzivas probiotika?

monka122
autor
5. máj 2018

@ejanjelik mam predpísaný trifed

monka122
autor
5. máj 2018

@kllamarka bala som sa či to nieje niečo s tehotenstvom

luliu
5. máj 2018

@ejanjelik sa ta pýtala ci berieš probiotika. Tie by sa mali brať pri atb. Inak môžeš mať výtok aj kvôli atb

luliu
5. máj 2018
kllamarka
5. máj 2018

@monka122 Baby ti dobre radia, ber probiotika, tie treba pri ATB. Kym vam kondom nepraskol alebo nevyvliekol, tak sa nemas coho bat. 🙂

majca1109
5. máj 2018

joj, moja zlata:D

lilyianka
5. máj 2018

@monka122 ved ste pouzili kondom, tak ake tehotenstvo? Si chora, beries antibiotika a teda moze sa ti to odzrkadlit aj tam dolu...pri antibiotikach je moznost mat mykozu, cize keby ta dolu zacalo svrbiet a stipat moze to byt z toho...preto sa pri atb odpocura brat probiotika ako bolo uz vyssie spomenute

monka122
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luliu
5. máj 2018

A mimochodom trifed nie sú atb

monka122
autor
5. máj 2018

Keby ten kondóm praskol tak by som to citila nie?

elizita
5. máj 2018

@monka122 nie, ale isto by ste do videli.. jedine ze by tam bola nejaka mikrodierka.. lebo nam ked praskol pred 14 rokmi tak ze uplne

majca1109
5. máj 2018

jooj, neboj, niesi tehotna, moja zlata:Dale ked chcete mat pohlavny styk uz permanentne doporucujem antikoncepciu u gynekologa predpisat

fkata
5. máj 2018

Môžeš to mať od liekov, aj obyčajný Diclofenac dokáže rozhádzať cyklus.
Hnedý výtok tesne pred MS je v poriadku.

tinaa64
6. máj 2018

Pred 14 rokmi som bola v nemocke..mala som zdrav.problemi. tam mi davali ontibiotika kortikoidy a neviem ake hovadiny do mna pchali(aj tak zbytocne lebo sa to nedoliecilo a problem pretrvaval aani poriadne nevedeli co mi je)a tiez som len spinila mozno den dva..a bola to ms ale taka slabucka to bolo z tych liekov..tak nestresuj a liec sa..a ak si niesi ista tak sprav test .a ak uz zijes sexualnym zivotom na gyndu by si mala chodit aspon dva krat do roka na preventivky..a mae by si mala povedat ze uz si sexualne aktivna abyvedela..ved hadam nieje blba a podla mna uz to aj tusi nakolko mas 16 a priatela...inak je hrozne ked dcera sa boji zverit svojej mame s talymi vecami....a podla mna take veci treba prebrat s mamou este pred tym ako clovek zacne sexualne zit...ja sboje dievcata chcem naucit tomu abyaby sa nebali za mnou prist aj s takymi vecámi

karin1000
16. máj 2018

@monka122 Tak ako ostatny pisali si chora a mas spinenie par krat sa mi to tiez stalo 😃

olusik112
28. aug 2018

Otehotniet može żena aj z vytoku ktory ma muż zo vzrušenia zaviest ho do żeny może aj prstom. Takže pozor aj na to. Každopadne zapachajuci vytok neni priznak tehotenstva skor choroby. Ak to neprejde určite chod na gindu. Tam možeš ist aj sama bez mamy. Ak by si tam išla s matkou dr ju nemusi informovot o stave tvojej panenskej blany.