Prosím vás som na internáte v Lučenci a chcela by som sa vás spýtať že keď mám 16 či môžem ísť sama na gynekológiu bez rodiča?? Bývam ďaleko a zo školy nemôžem chýbať.. a veľmi sa do toho nevyznám že ako to chodí. Či môžem zavolať ja alebo nejak tak. Moji rodičia sa rozvedení a z mamou v kontakte niesom. A otec to veľmi riešiť nechce..
@prosteclovek za mojich čias (pred 20 rokmi) to išlo, ale teraz ťažko... popýtaj sa priamo u Dr. Ale pred 18 určite musí ísť aj zástupca. Otcovi vysvetliť, že ako žena tam chodiť jednoducho musíš.
Nie, nemôžeš.
Zavolaj a opýtaj sa, ja som od 15 chodila sama a nikdy nebol problém
@dzulli1980 prečo nemôže? Ja som chodila sama
V 16tich som bola prvý krát a sama
Sesternica teraz začala v tvojom veku a musela prísť s rodicom.
1.x som bola urcite s rodicom,potom uz aj sama.
Ja som mala 15 a tiež som išla sama
@prosteclovek treba ísť osobne k lekárovi ak je problém. A neskôr už môžeš aj volat
by som kontakt. sestričku a vysv. že matku nemáš resp. nie si s ňou v kontakte...a otcovi je to troška nepríjemné - že či by si nemohla aj sama prísť.
vyskúšaj
Ja som chodila od 17 sama (prvýkrát so mnou šla mama pre istotu ale doktor povedal že netreba).
Určite si zavolaj viacerým doktorom a opýtaj sa.
@prosteclovek pokial ja viem od 16r môžeš, skus obvolať gynekologov.
@prosteclovek ahoj, odporucam si nejaký pani doktorku v danom meste nájsť, kontaktovať sestričku telefonicky a opýtať sa/ alebo tam zájsť a zistit🙂