Malý ascites v malej panve

23. apr 2023

Pekny den, bola som na kontrolnom vysetrenk ct, nakolko som mala v minulosti cystu na vajecniku, toto mi tam vyslo, dost ma znervoznilo to slovo ascites …. Co znamena maly ascites v malej panve? Mate niekto skusenost? Ďakujem

trgypadl
23. apr 2023

Nebola si tesne po ovulacii?

autor
23. apr 2023

@trgypadl praveze som na tom ct bola asi 3-4 dni pred začatim MS

autor
23. apr 2023

@trgypadl čiže po ovulacii som bola asi 10 dni

trgypadl
23. apr 2023

Male mnozstvo tekutiny moze byt po ovulacii, alebo po prasknuti cysty. Ta cysta co bola mohla byt po prasknuti....

autor
23. apr 2023

@trgypadl ale to som mala cystu par rokov dozadu, kvoli nej mi jeden vajecnik vzali a terza chodim takto na kontrolu, len teda na ct vsetko ok, len toto tam popisane ze maly ascites v malej panve …. Tak ma to znervoznilo, po ovulacii som mala uz asi 10 dni

trgypadl
23. apr 2023

Neboj lekar Ti všetko vysvetli, ale male mnozarvo tekutiny sa bezne moze vytvorit aj pi avulacii, mohla si mat aj drobnú cystu o ktorej si nevedela a mohla prasknut

trgypadl
23. apr 2023

Ak nemas ziadne tazkosti nestresovala by som sa kvôli tomu

autor
23. apr 2023

@trgypadl možno sa ho skusim spytat, ci by mi nezobral vzorku, lenze ja neviem, ja mam pocit ze dnesni lekari len na poradniach pisu o tom ako sa led tak zoberie biopsia a podobne ale realne mam pocit ze ti v ambulanciach neurobia nic take ….

trgypadl
23. apr 2023

Vsetko konzultuj s lekarom, ktorý Ta na toto vysetrenie poslal, ale bezne sa punkcia tohto obsahu nerobi, aspon o tom neviem. Drzim palce