Mali ste zápal po uhniezdení?

86mamca86
22. jún 2015

ahojte zienky, ovulku som mala 4.6, snazilkovali sme niekolko dni pred aj po. 12.6 som pre strasne bolesti isla k lekarke, vysledok zapal mocoveho mechura,ciest, brala som antibiotika 5 dni, bolesti stale pretrvavaju aj po dobrati antibiotik, idem opat k lekarovi, test mi vcra vysiel negativny, ale citala som ze tieto zapaly sa mozu objavit po uhniezdeni, mali ste niekto takuto skusenost?

zmokito
22. jún 2015

@86mamca86 ja som mala chyteny mocak, ked som otehotnela, nastastie mi to pomerne rychlo ustupilo bez atb len s urologickym cajom, pila som aj 5 litrov tekutin denne, len aby som sa toho zbavila. Len ja som uz mala pozitivny test vtedy, 4. alebo 5. tt som bola.

86mamca86
autor
22. jún 2015

@zmokito mne to prakticky zacalo velmi skoro aby som si stihla predtym spravit test, a ani po antibiotikach mi to neprechadza, tak som zacala patrat na internete co to moze byt, len sa mi to nezda ako prejav uhniezdenia alebo ako by som to nazvala.
Uvidime co povedia lekari, len som chcela vedeit ci sa tu niekto s tym nestretol

suge
22. jún 2015

@86mamca86 Zápal močového mechúra po niekoľkých dňoch intenzívneho snaženia sa o splodenie dieťaťa nie je ničím neobvyklým 😀, dokonca odborná literatúra hovorí o tzv. medovom zápale (zápale z medových týždňov). Chcem tým povedať, že aj keď je oplodnenie ako také a následné uhniezďovanie oplodneného vajíčka v maternici spojené aj so zmenami v imunitnom systéme ženy, iste jej nespôsobuje zápal močového mechúra. Držím palce, nech sa ti darí 🙂 .