Prosim vas dievcata, mali ste niektora problem so streptokokom v posve? Resp.s liecbou? Mam to od 09/2015 a mam odvtedy neustaly zlty (hlienovy) vytok. 😢 Vyskusali sme uz kadejake lieky, atb, masticky, vyplachy a stale nic. Sem-tam je to spravadzane aj "svrbivkou" to sa da vydrzat, ale ten vytok ma uz neskutocne znervoznuje. Akoby toho nebolo malo, myslim, ze sa mi rysuje dalsi problem hemoroidy.. 😢😢😢 Viete o niecom osvedcenom, co by mi pomohlo? Dakujem.
Ahoj,ja som mala streptokoka v posve podcas tehotenstva,ale o tom som ani nevedela lebo on nema ziadne objavy ale casto je sprevadzany spolu s inymi infekciami,ale je gel ktory sa vola multigyn a ten je na take infekcie a proti svrbeniu mozno by ti pomohol, a na hemoroidy som pouzivala anurex a podmyvanie dubovou korou,mne vysli po porode a teraz s nimi uz nemam problem
Viem ze ked nejem sladke a menej peciva tak streptokok sa drzi na uzde ale ked sa rozjem tak mam silny vytok takze asi nato vplyva aj strava.Citala som ze kapucinka je dobra nato.
@yvanyta ahoj, áno mám, už dvakrát som s tým bojovala a vystriedala som niekoľko atb aj na jedenie aj na vkladanie. Zbavil ma toho az deflagyn. Píšu síce ze je to proti hpv ale ono to celkovo uzdravuje krcok a sťahuje z neho prebytočné patogeny ako aj tohto streptokoka. Cize sa preliecit treba penicilinovymi antibiotikami, treba aj odspodu na vkladanie macmirror aby si nemala mykozu a HNEĎ po dobrati začni si dávať deflagyn a popritom jedz probiotika alebo občas aj vkladaj ale hlavne ten deflagyn rucim ze ti to pomôže. Good luck
@liletille ahoj tiež s ním bojujem, už sú to 2 roky a za tú dobu som skúsila cez 15 antibiotík a ani nepočítam koľko voľno predajných liekov, čapíkov, krémov, vitamínov, probiotík, koľko lekárov, liečiteľov a alternatívnych spôsobov.
Prosím ťa, brala si všetky tri balenia deflagynu? Každý deň pred spaním až do menštruácie a potom po menštruácií ďalšie balenie?
Držala si aj diétu bez cukru a bez sacharidov?
@tetecka ahoj, už som to písala dávno a medzitým co to poskusala ešte, nakoniec mi zabrala serapeptaza. Co najvyššia dávka. 1 tabl. Denne nalačno + čaje z hluchavky bielej a rebríčka piť. Bez cukru žijem už roky, nič to s tým nemalo u mňa... Držím palce 🫶 deflagyn keď brat tak tri cele balenia určite.
precitaj si link, ktory som prave dala na svoj blog a najdi si niekoho, kto ma ZAPPER a vie s nim pracovat naozaj, nie len tak, ze kupim a uz mudrujem, ze viem liecit.. proste podla referencii ...
Pripadne z Ilavy ak si, tak v TN chod do BIOHARMONIE, MUDr. Šuch, mam s nim velmi dobru skusenost, urcite ti pomoze....
Hemoroidy - nieco nevies spracovat, na nieco tlacis, alebo mas ten pocit, ze ta niekto do niecoho tlaci... frustracia, hnev, alebo bezmocnost, ze sa nevies pohnut z miesta.. to je psych. pricina hemoroidov.