Mali ste problém so streptokokom v pošve?

yvanyta
20. feb 2016

Prosim vas dievcata, mali ste niektora problem so streptokokom v posve? Resp.s liecbou? Mam to od 09/2015 a mam odvtedy neustaly zlty (hlienovy) vytok. 😢 Vyskusali sme uz kadejake lieky, atb, masticky, vyplachy a stale nic. Sem-tam je to spravadzane aj "svrbivkou" to sa da vydrzat, ale ten vytok ma uz neskutocne znervoznuje. Akoby toho nebolo malo, myslim, ze sa mi rysuje dalsi problem hemoroidy.. 😢😢😢 Viete o niecom osvedcenom, co by mi pomohlo? Dakujem.

katrin21
20. feb 2016

precitaj si link, ktory som prave dala na svoj blog a najdi si niekoho, kto ma ZAPPER a vie s nim pracovat naozaj, nie len tak, ze kupim a uz mudrujem, ze viem liecit.. proste podla referencii ...
Pripadne z Ilavy ak si, tak v TN chod do BIOHARMONIE, MUDr. Šuch, mam s nim velmi dobru skusenost, urcite ti pomoze....
Hemoroidy - nieco nevies spracovat, na nieco tlacis, alebo mas ten pocit, ze ta niekto do niecoho tlaci... frustracia, hnev, alebo bezmocnost, ze sa nevies pohnut z miesta.. to je psych. pricina hemoroidov.

gabaaaaa
20. feb 2016

Ahoj,ja som mala streptokoka v posve podcas tehotenstva,ale o tom som ani nevedela lebo on nema ziadne objavy ale casto je sprevadzany spolu s inymi infekciami,ale je gel ktory sa vola multigyn a ten je na take infekcie a proti svrbeniu mozno by ti pomohol, a na hemoroidy som pouzivala anurex a podmyvanie dubovou korou,mne vysli po porode a teraz s nimi uz nemam problem

tomasko27
20. feb 2016

Viem ze ked nejem sladke a menej peciva tak streptokok sa drzi na uzde ale ked sa rozjem tak mam silny vytok takze asi nato vplyva aj strava.Citala som ze kapucinka je dobra nato.

liletille
9. okt 2023

@yvanyta ahoj, áno mám, už dvakrát som s tým bojovala a vystriedala som niekoľko atb aj na jedenie aj na vkladanie. Zbavil ma toho az deflagyn. Píšu síce ze je to proti hpv ale ono to celkovo uzdravuje krcok a sťahuje z neho prebytočné patogeny ako aj tohto streptokoka. Cize sa preliecit treba penicilinovymi antibiotikami, treba aj odspodu na vkladanie macmirror aby si nemala mykozu a HNEĎ po dobrati začni si dávať deflagyn a popritom jedz probiotika alebo občas aj vkladaj ale hlavne ten deflagyn rucim ze ti to pomôže. Good luck

tetecka
20. júl 2024

@liletille ahoj tiež s ním bojujem, už sú to 2 roky a za tú dobu som skúsila cez 15 antibiotík a ani nepočítam koľko voľno predajných liekov, čapíkov, krémov, vitamínov, probiotík, koľko lekárov, liečiteľov a alternatívnych spôsobov.
Prosím ťa, brala si všetky tri balenia deflagynu? Každý deň pred spaním až do menštruácie a potom po menštruácií ďalšie balenie?
Držala si aj diétu bez cukru a bez sacharidov?

liletille
24. júl 2024

@tetecka ahoj, už som to písala dávno a medzitým co to poskusala ešte, nakoniec mi zabrala serapeptaza. Co najvyššia dávka. 1 tabl. Denne nalačno + čaje z hluchavky bielej a rebríčka piť. Bez cukru žijem už roky, nič to s tým nemalo u mňa... Držím palce 🫶 deflagyn keď brat tak tri cele balenia určite.