Mali ste niektorá problémy po kyretáži?

sabina227
1. máj 2020

Dobry den. Chcela by som vediet ci sa tu najde niekto kto ma podobne problemy alebo aspon nekoho takeho pozna. Zacalo sa to tym ze som potratila v 8tt bola som na kyretazi ale za 2 dni som bola spat v nemocnici a robili dalsiu lebo tam nieco zostalo. Lenze teraz som den po 2hej kyrete ktoru mi robili pod sonom a vycistili to uplne ale zasa sa tam daco "vytvorilo" mate s tym nejake skusenosti alebo ako..zatial mi pichli injekciu stahu

miavra
1. máj 2020

Ja som mala po porode - nieco mi tam ostalo - spravili kyret, ale stale tam nieco bolo - raz vacsie, raz mensie. Hrozil druhy kyret. Chodila som na injekcie na stahy maternice ako na klavir + dali mi nejake "potratove" tabletky. Do 6 tyzdnov od porodu sa to vyriesilo.

ivianocka
1. máj 2020

Ahoj, ja som po obidvoch kyretazach mala stale nieco v maternici. Vzdy to odisli az s prvou menstruaciou. Nepomahali velmi injekcie. Ja som sa k tomu od zaciatku stavala u doktora tak, ze druhy kyret az v pripade ze mi bude hrozit zapal maternice(jeden som prezila po cisarskom, tyzden som prosila po pohotovostiach a zachrankach v 40 st horuckach, nech ma vezmu do nemocky, stale tvrdili ze je to chripka). To ci hrozi zapal maternice sa da zistitnz odberu krvy. Vsetko vysli az pri prvej ms, potom uz bez problemov. Ked sa mi to stalo druhy krat, davala som si aj ricinove zabaly, skvela vec. Odporucan skusit.