Malé prsia u 15-ročnej

nikola331
26. feb 2024

Ahojte mám 15 a mam malé prsia.V rodine sú veľké prsia len ja ako jediná som schytala malé. Myslite si že mám ešte niaku šancu aby narástli?Strasne sa toho bojim že budem mat celý zivot také malé prsia.Robim unáhlene závery ale rozmyslala som už aj nad plastikou.

qwer2019
26. feb 2024

@nikola331 nerieš prsia, ten správny ta bude mať rád takú aká si. Viem, si v citlivom veku, ale pozri. Ja som mala krásnu postavu, krásne prsia ani veľké, ani malé, taky zlatý stred, bola som spokojná. Prišiel manžel, prišli deti, prišlo schudnutie a odišli prsia. Mám 25 rokov. Bola som z toho istý čas frustrovana, ale viem, ze odišli, lebo mali na to dôvod a možno sa raz vypapam a trochu sa mi vrátia. Chcem ti tým povedať, že viem, ako sa cítiš, lebo v dnešnej dobe, keď žena nemá prsia a prdel, nieje asi ženou, ale sú omnoho podstatnejšie veci a tie si všímajú tí správny ľudia, ktorých chceš mať v živote, a nie tí ktorí hľadia na povrchnost. Miluj sa taká aká si, nepozeraj na to kto ma aké prsia v rodine. Poprípade sa spýtaj tej členky ktorá má najväčšie, že aký je to pocit. Lebo mať veľké prsia je niekedy na škodu ako na osoh, povie ti to mnoho žien. Možno ešte vyzreješ do zenskejších tvarov. Prajem ti, aby si ich mala také aké chceš. Ale určite si KRÁSNA, taká aká si, a tvoje čaro je inde, než v povrchnosti. ❤️❤️

h2
26. feb 2024

Keď som mala 15, bola som plochá, ako žehliaca doska. Prsia mi ako tak začali rásť až tak v 17-18, aj to bolo tak málo, že mi bolo do zúfania. Tak viac mi narástli, až keď som otehotnela a aj mi to po pôrode zostalo. No a teraz, keď som už z tvojho 15-ročného pohľadu prastará babička nad hrobom (rozumej, mám 48 rokov) 😅, tak som nadmieru spokojná. Nič mi nevisí, ani netrčí, ani neleží spľasnuté na bruchu, nemám problém kúpiť si podprsenku, ani plavky, nemám problém so žiadnym oblečením. 😊 Ja viem, že toto ti teraz asi nepomôže, ale naozaj je oveľa lepšie, mať malé prsia, než veľké.

simona1306
27. feb 2024

nezufaj, ja mam cely zivot velkost 70A ( uplne lentilky pod kobercom) , a mam aj manzela, a dokonca som ani nikdy nemala nudzu o chlapcov ... normalny chlapci si ta vsimnu a budu mat o teba zaujem pre to aka si, a nie preto, ake mas prsia ... chapem , ako sa citis, ja som bola medzi kamaratmi vzdy ta s najmensimi prsiami, vsetky baby okolo mali doslova prsia ako melony a trapila som sa tym ... ale nemas sa preco citit zle, a uz vobec nie uvazovat nad plastikou v tomto veku ... pockaj, kym budes dospela, mas cely zivot pred sebou , uzivaj si ho 🙂

bale1rinka
27. feb 2024

@nikola331 všetko je tak ako príroda zariadila a treba sa z toho tešiť, si ešte mladá a vo vývoji, všetko môže byť inak..netreba sa zaoberať nad veľkosťou,ale nad zdravím vývojom, ktorým sa uberáš a ako sa ti telo mení, ber to tak, že je to prirodzené a každá sme si tým prešla.

basulaak
27. feb 2024

@nikola331 ja som nemala prsia do 14. Potom celu strednu take mensie a po gympli som uz bola ta s bujnym poprsim podla mojho trenera. Nosila som vtedy B-C. Takze jasne mozu ti narast v dospelosti este. A keby aj nie, vzdy si ich ako dospela vies dat zvacsit.

kulumulu123
27. feb 2024

@nikola331 ja sombola cely zivot 70C velkost, po 2 detoch som 80DD!!!

timea301196
27. feb 2024

Z vlastnej skúsenosti môžeš byť rada. Mám 85D a sídla by som ich zmenšiť!! Nevymýšľaj blbosti.

anonymnasnazilka
27. feb 2024

urcite nerozmyslaj nad plastikou. mna tiez niekedy trapili male prsia, ale teraz som vdacna, ze som plastiku zavrhla, aj ked by som mala sancu na nu ist. v poslednej dobe pocuvam tolko o roznych komplikaciach z implantatov.. nie je to sranda. a krasa zeny rozhodne nie je v jej prsiach.