Malé prsia a mamografia

24. júl 2023

Zeny po 40-tke, ktore mate prsia vel. A, chodite na mamograf? Ako vam prsia vlozia do stroja,ked tam nie je co vlozit? 😂 Caka ma to teraz 1x,mama ma C-cka a hovorila,ze neprijemne stlacene ich tam mala a tak rozmyslam,ze ako ich stlacia mne,ked su prilepene k hrudu😁

viestta
24. júl 2023

Neboj sa, RTG laboranti to zvladnu

mmoonna
24. júl 2023

Ja mám A. Išla som prvýkrát na mamograf a vravím jej,že čo mi tam chce vložiť. A ona,že nebojte, poradíme si. Ponatahovala mi ich a čosi tam napáchala😁

mmoonna
24. júl 2023

@mmoonna napchala

mandzula
24. júl 2023

Neboj, oni uz vedia co a ako.🙂

0silvia0
24. júl 2023

Natiahnu ti aspon kožu spod pazuchy, neboj, oni uz take mali na mamografe.

stellarstar
24. júl 2023

Dnes som tam bola 🙈 som si myslela že aj dušu vyplujem 🤣🤣 ale vieš čo? Dala som to resp ta asistentka. A následne som mala usg. Oni vedia ako na to tam

autor
24. júl 2023

@stellarstar Joj no sa tesim,ja ich mam navyse od detstva strasne hrcate a teda neprijemny mi je kazdy tvrdsi dotyk,tak hadam to dam bez vacsej bolesti. A kolko to asi trva,ako RTG, ci dlhsie?

huginko
24. júl 2023

Nič sa neboj, som prípad ako ty... V pohode, sestrička vedela ako nato... 🙂👍

stellarstar
24. júl 2023

Bola som tam ca 5 m netrvalo to dlho

rachel36a
24. júl 2023

Nie kazdej sa to podari..mam 46 rocnu kamaratku, ktorej zial mamo nedokazu urobit lebo ma prsia ako 8 rocny chlapec...

daniela2202
24. júl 2023

@mmoonna 😁👍

vanilka7777
14. nov 2023

‼️‼️‼️‼️‼️
Švajčiarsko je PRVÁ KRAJINA NA SVETE, KTORÁ ZAKAZUJE MAMOGRAFIU

☝️
MAMOGRAFIA JE NAJVÄČŠÍ ORGANIZOVANÝ ZLOČIN PROTI ŽENÁM!!

Ženy, ktoré chodia na mamograf, si pravdepodobne neuvedomujú, ako si škodia 😩.

Niekoľko detailov, ktoré treba zvážiť, než sa rozhodnete pre recenziu:

✅ 50-60 % "pozitívnych" výsledkov je nesprávnych!!!
Takže pri diagnóze "rakoviny prsníka" sa v 50-60% prípadov ukáže, že vôbec neexistovala!!!
✅ pri vyšetrení je prsník stlačený veľkou hmotnosťou 10 kPa (1019 kg/m2) a potom je zdravé, veľmi citlivé tkanivo mliečnej žľazy bombardované rádioaktívnym žiarením!!!
✅ stimuluje rast nádoru a šírenie metastáz!!!
✅ štúdia vykonaná na
690 000 záznamoch ukázala, že u úplne zdravých žien sa po mamografickom vyšetrení vo veľkom počte prípadov vyvinula rakovina prsníka!!!
✅ Švajčiarsko je prvou krajinou na svete, ktorá zakázala mamografické vyšetrenie examinations❗️.
Zločinecká lekárska mafia teda agresívne núti zdravé ženy k pravidelným ročným mamografickým vyšetreniam, aby z nich urobila výnosné pacientky!!!

Každá žena, ktorá absolvovala toto vyšetrenie, vie, aké je bolestivé. Prsník jej stlačí taká tlaková sila akoby ho vložila do zveráku, akoby ju mliaždili. Pritom odborníci varujú, aby muži, ak chcú, aby ich partnerky boli zdravé, im nedrvili prsia, prípustné je masírovanie, nie stláčanie. Pretože môžu poškodiť žľazy a to môže viesť k vzniku nádoru. Ale na druhej strane mamografiu, ktorá je ako 100x silnejšie zovretie chlapskej ruky, odporúčajú...

mikadooo
14. nov 2023

@vanilka7777 odkiaľ si vzala informáciu, že vo Švajčiarsku je mamografia zakázaná?

krtko1313
14. nov 2023

Neviem, ale my nemáme 60% falošne pozitívnych výsledkov. Keď sa niečo lekárovi nezdá,tak ide na cielený snímok alebo MR. A nevychádza mi štatistika, lebo chodia veľmi mladé na liečbu.

konikmodry111
14. nov 2023

@vanilka7777 toto je blbost jak mraky, zijem tu a určite neni zakázaná 🙈

konikmodry111
14. nov 2023

@mikadooo neni to tu zakazane, neviem odkiaľ to zobrala 🤷‍♀️

aandrea9
14. nov 2023

Je tam co vložiť 😄 akurát to bolí ako fras🙈 bola som 2x a veľmi pekne ďakujem. Aj tak ma poslali následne na sono. Takze už chodím iba na sono a vybavené.

maris5
14. nov 2023

Kolegyna chodi len na sono je 46+

drakvak
14. nov 2023

@maris5 Veď prinútiť ju nemôže nikto, len na sone nevidno to, čo na mamografe. Bola som dvakrát, nie je to nič strašné a to mám malé prsia. Stlačí, ale dá sa to v pohode zvládnuť.

maris5
15. nov 2023

@drakvak ona tam nema absolutne nic. Ma nulky, ani doktorka jej nedava ziadanku, ze jej tam nemju co strcit. 🤷‍♀️

drakvak
16. nov 2023

@maris5 Mne povedali, ze niekedy potrebujú aj chlapom robiť mamografiu, takže tam vedia strčiť všetko, ale chápem, že jej to je nepríjemné. Aj ja s jednotkami sa tam musím celým telom nakloniť, aby bolo čo stlačiť 🤷🏻‍♀️