Ahojte. Mala som nechránený sex s mužom. Na druhý deň som sa dozvedela že ma HIV. Podľa jeho lekára je jeho zdravotný stav pod kontrolou a ma nulovú virusovu nálož. Posledny test (3 mesiace) mal výsledky ako keby vyrus takmer nemal. Jeho prechádzajúca partnerka s ktorou mal niekoľko nechránený sex je aj po troch rokoch zdravá. Aká je možnosť že som sa infikovala? Samozrejme pôjdem na testy po 3 mesiacoch. On čaká výsledok tento týždeň s posledného testu.
Tu chorobu ti zatajil?
§ 167 Ohrozovanie pohlavnou chorobou
https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/2...
@andea1234 keď užíva lieky a je naozaj pod vír.náložou tak možnosť nakazenia je nulová naozaj
@stellarstar dúfam že máte pravdu. On ma tiež o tom uistil. Bojím sa pretože nemavam styk s neznámymi. Po dlhej dobe som niečo také spravila a veľmi sa bojím.
@andea1234 viem to z vlastnej skúsenosti na 100% ako píšem keď užíva pravidelne svoje ART tabletku, neužíva drogy a je naozaj pod naložou tak nie je " nákazlivý "
moje nervy, no drzim palce. Vykastrovat.
@andea1234 tak si pozri blizsie info napr. tu: https://hivaids.sk/faq/casto-kladene-otazky-o-h...
@simca06022011 čo s tým má kastracia?? 🙄🙈
@stellarstar to ze takehoto chlapa by som dala vykastrovat, co si kade tade posexuje... a nema ani tolko rozumu, ze to dotycnej aspon vopred oznami.
@simca06022011 ale nakaziť môže aj inak takže a vôbec kastraciou chuť na sex nevyriesis
@zahrajzlato hlavne nos sebou ochranu
@stellarstar ale nevrav?
@simca06022011 ale vravím v téme hiv sa vyznam
@zahrajzlato keď sa nebudeš správať ako on, striedať jednu za druhou tak nemusíš... a ubezpečujem ťa že do testu s nikým mat nič nebudem. A potom to ešte veľmi dlho.
Mala si ho nahlásiť na políciu on vedome chorobu vedel že má a roznáša dalej. Toto je trestný čin zatajenia choroby.
@zahrajzlato neboj sa nie je z NR. A ak si prišiel trollovat tak chod na fb alebo pokec nie sem. Som slušná žena. Po 8 mesiacoch od rozchodu (vzťah 4,5 roka) som podľahla niekomu kto bol zábavný milý, pozorny... a ak sa ukáže že mám HIV mam zničený zvyšok života pre takého ako si ty podľa tvojich predchádzajúcich vyjadrení. Ja na tom nič zábavné nevidím.
@alickapusinka mam všetky správy odfotene. Ak budem po 3 mesiach pozitívna budem to riešiť. Aj keď ja už nič vtedy nezmením môžem pomôcť iným. To som mu aj napísala.
@andea1234 clovek s HIV si žije normálny život ako iný neHIV ľudia. Samozrejme na začiatku treba dávať pozor ale potom máš normálny plnohodnotný život
@stellarstar jasne :DD a my sme ostatni padli z hrusky :DD
@simca06022011 nie ale jansa s hiv zaoberam tak viem viac ako ty napr a to myslím v dobrom. Sú ľudia kt si myslia ze sa vyznajú v tom a potom to dopadne tak že len základné info a ja ovládam viac než len to základné info
50:50