Ahojte. Dnes som sa sprchovala a našla som si takú menšiu hrčku pohyblivú pri vagíne na dotyk bolestivé. Najprv som si myslela ze to mám nejaký vred ale keď som si to začala viac chytať tak je to Hrčka dost sa bojim čo to môže byť. Som 5 mesiacov po pôrode môže to byť z toho? Dost mám strach nieje to veľké ani pri chôdzi ma to neboli len keď si to chytám. Ďakujem za rady
Aj ja mam v slabinach nebolestivu. Na sone povedali ze je to ok.
@chanel_c Mňa to neboli nejak moc necítim to pri nejakej činnosti ale keď si to chytím tak trošku to boli. Ale pred nedávnom som mala zápal močových ciest aj dobrý týždeň keď aj nie viac pila som urologické čaje a nepomáhalo stale to rezalo štipalo až som dopadla na antibiotiká, či to aj z toho nemôže byt neviem.
@kristy942003 myslim ze moze byt. Ono mozno si ju mala aj pred tym, len tym ze si mala ten zapal sa zvacsila. Tiez sa mi tak zda ze ked som mala zapal mocovych ciest bola vacsia. Potom sa zmensila ale stale je tam.
Môže to byť zdurená uzlina
@kristy942003 nieje to bartholiniho žlaza ? Mohla sa naplnit a zapalit
@enigmaenie Neviem vôbec ešte som to nikdy nemala aj som sa dost zľakla keď som si to tam našla mám 5 mesačného synčeka a nechcem ísť do nemocnice lebo vraj to bartholiniho žľaza sa musí operačné odstraňovať
@kristy942003 nemusi ja som ju mala a bola dost velka dr povedala ze ak sa sama nevycisti pridem a za sekundu ju prepichne a vycisti .....nakoniec ani neviem ako zrazu zmyzla . Pozri fotky na nete a hned vies ci to je ono
@kristy942003 nepanikar. Chod k dr nech ti to pozrie ak ta posle na sono to je chvilkova zalezitost a ty budes mat aspon dusu na mieste ked ti to vysetria a povedia ti ci je to len uzlinka zvacsena.
Ďakujem dnes idem k dr tak som zvedavá čo mi povie.
@kristy942003 tak potom daj vediet ako si dapodla 🙂 drzim palce
Ahojte bola som u dr a pozerala mi to povedala ze to môže byt aj s holenia ze si to mám sledovať a dávať si framikoinovu masticku ale zmenšuje sa mi tak neviem asi to bola nejaka uzlinka alebo čo. Ďakujem pekne za vaše rady 🙏❤️