Mal už niekto takýto hlien?

noemikatka
8. jún 2020

Ahojte dnes na zachode zomna išlo taketo množstvo hlienu je bliely až priesvitný bez vône a naťahujúci ako guma lepidlo 🙄🙈zajtra ma prísť MS taky hlien som ešte pred ms nemala a nie tak vela 🤔😣 poraďte ďakujem pridam foto do kometara

noemikatka
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
leyla9
8. jún 2020

No tak to by aj mna zaujímalo 🤔

tenerifka
8. jún 2020

@noemikatka no do p...., koniec
Bude aj fotka rannej stolice?

noemikatka
autor
8. jún 2020

@tenerifka ak to je nevhodné vymažem 🙈🤣🤣

noemikatka
autor
8. jún 2020

@tenerifka stačí len napísať ze sa také fotky nedávajú a nie hned písať o stolici🤦‍♀️

tenerifka
8. jún 2020

@noemikatka ja som si nikdy presne pravidla necitala, ale moj zdravy usudok mi hovori, ze to je cez ciaru, staci to slovne opisat. Vela z nas tu rano cita a zaroveñ rañajkuje

comika
8. jún 2020

@noemikatka mas plodne dni

veronikaszabova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
noemikatka
autor
8. jún 2020

@comika nemám plodné dni mam jeden den pred Ms

noemikatka
autor
8. jún 2020

Sory baby videla som viac príspevkov kde mali tiež z foto tak som myslela ze môžem 🤦‍♀️

noemikatka
autor
8. jún 2020

A viete mi niektora poradiť prečo ho mam🤔🤦‍♀️

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
noemikatka
autor
8. jún 2020

@veronika4495 plodné dni som uz mala v strede ciklu a vedela som o nich ciklus mam pravidelný 28-29dc 🤔

sense
8. jún 2020

Foto som.nevidrla ,podla opisu ovulacny hlien...posunuta ovulacia

noemikatka
autor
8. jún 2020

@sense nie je možné mat 2x ovu za mesiac 🤣🤔 na isto viem ze som mala už

zuzana76
8. jún 2020

mne to pripadal ako neplodny hlien, co by aj suviselo s prichodom menstruacie, husty lepkavy hlien je neplodny a hlien co nie je husty je plodny, foto som videla, bolo to podla mna ok, nic patologicke

noemikatka
autor
8. jún 2020

@sense hlien bol dosť bieli sem tam priehliadny a bolo ho dosť 🙈 pocas plodných dni sme sa snažili cítim sa ako pred ms co by zajtra mala prísť dnes je 28dc pica ma na jednej strasne tak mierne bruško nafuknute

zuzana76
8. jún 2020

https://www.lpp.sk/stm-ppr/18-stm-tabs/262-hlie...

napr tu mas vysvetlene, zakaleny husty hlien menej plodny, ciry nie lepkavy hlien plodny

noemikatka
autor
8. jún 2020

@zuzana76 myslíte ze ten hlien je v pohode snažíme sa o babetko pocas ovu sme mali nechránený styk ✊

zuzana76
8. jún 2020

dalsia vec, ak si to nemavala, ak aj v zaciatku tehotentva je vytok, ja som aspon mala biely vytok, alebo hlien, cize mozes byt aj tehotna

zuzana76
8. jún 2020

@noemikatka podla mna bol v poriadku

h_petra
8. jún 2020

@noemikatka moja zlata 😁 ver, ze je mozne mat dve ovulacie za mesiac. Spinkaju mi prave v postielkach 😁.

noemikatka
autor
8. jún 2020

@h_petra 🤔 tak to som netusila mne sa také veci ešte nestali ze by som mala skusim teda ovu test ci vide pozitívny

h_petra
8. jún 2020

@noemikatka ani mne sa take veci nestavali, kym mi na prvom ultrazvuku nepovedali, ze cakam dvojvajecne dvojicky 😁

noemikatka
autor
8. jún 2020

@zuzana76 to si ma aspoň trochu potešila pretože babetko hrozne chcem jednu dcérku uz mam a chcela by surodenca testovala som pred par dnami ale test negatívny priznaky ako dnes mierna hnacka ci nespavosť mam a tiež ma každé rano po prebudení boli žalúdok

acrobaleno
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
noemikatka
autor
8. jún 2020

@h_petra zazraky sa dejú a preto tiež z partnerom skusane aj keď plodné dni nemam je nam jedno kedy mam nechranene milovanie 😆😅

noemikatka
autor
8. jún 2020

@acrobaleno ano zavesila ked stym ma niekto proble nech nekomentuje🤦‍♀️

noemikatka
autor
8. jún 2020

@acrobaleno su zeny ktore to urobia tiež absu ženy ktorým to nevadí a radi pomôžu poradila ked vedia oco ide ci take niečo zažili a jasne ze su zeny ktorým to vadí a také by si svoj nazor mali nechať pre seba a nekomentovat zeny tu chcu poradiť a kritizovať a vysmievať 🤦‍♀️

acrobaleno
8. jún 2020

@noemikatka Čo sa hneď urážaš a si útočná? Len mi to prišlo vtipné a trošku divné, že sem niekto dal fotku vaginálne hlienu. Ako keby opis nestačil. Čo takto ísť na gyndu?