Ahojte dnes na zachode zomna išlo taketo množstvo hlienu je bliely až priesvitný bez vône a naťahujúci ako guma lepidlo 🙄🙈zajtra ma prísť MS taky hlien som ešte pred ms nemala a nie tak vela 🤔😣 poraďte ďakujem pridam foto do kometara
No tak to by aj mna zaujímalo 🤔
@noemikatka no do p...., koniec
Bude aj fotka rannej stolice?
@tenerifka ak to je nevhodné vymažem 🙈🤣🤣
@tenerifka stačí len napísať ze sa také fotky nedávajú a nie hned písať o stolici🤦♀️
@noemikatka ja som si nikdy presne pravidla necitala, ale moj zdravy usudok mi hovori, ze to je cez ciaru, staci to slovne opisat. Vela z nas tu rano cita a zaroveñ rañajkuje
@noemikatka mas plodne dni
@comika nemám plodné dni mam jeden den pred Ms
Sory baby videla som viac príspevkov kde mali tiež z foto tak som myslela ze môžem 🤦♀️
A viete mi niektora poradiť prečo ho mam🤔🤦♀️
@veronika4495 plodné dni som uz mala v strede ciklu a vedela som o nich ciklus mam pravidelný 28-29dc 🤔
Foto som.nevidrla ,podla opisu ovulacny hlien...posunuta ovulacia
@sense nie je možné mat 2x ovu za mesiac 🤣🤔 na isto viem ze som mala už
mne to pripadal ako neplodny hlien, co by aj suviselo s prichodom menstruacie, husty lepkavy hlien je neplodny a hlien co nie je husty je plodny, foto som videla, bolo to podla mna ok, nic patologicke
@sense hlien bol dosť bieli sem tam priehliadny a bolo ho dosť 🙈 pocas plodných dni sme sa snažili cítim sa ako pred ms co by zajtra mala prísť dnes je 28dc pica ma na jednej strasne tak mierne bruško nafuknute
https://www.lpp.sk/stm-ppr/18-stm-tabs/262-hlie...
napr tu mas vysvetlene, zakaleny husty hlien menej plodny, ciry nie lepkavy hlien plodny
@zuzana76 myslíte ze ten hlien je v pohode snažíme sa o babetko pocas ovu sme mali nechránený styk ✊
dalsia vec, ak si to nemavala, ak aj v zaciatku tehotentva je vytok, ja som aspon mala biely vytok, alebo hlien, cize mozes byt aj tehotna
@noemikatka podla mna bol v poriadku
@noemikatka moja zlata 😁 ver, ze je mozne mat dve ovulacie za mesiac. Spinkaju mi prave v postielkach 😁.
@h_petra 🤔 tak to som netusila mne sa také veci ešte nestali ze by som mala skusim teda ovu test ci vide pozitívny
@noemikatka ani mne sa take veci nestavali, kym mi na prvom ultrazvuku nepovedali, ze cakam dvojvajecne dvojicky 😁
@zuzana76 to si ma aspoň trochu potešila pretože babetko hrozne chcem jednu dcérku uz mam a chcela by surodenca testovala som pred par dnami ale test negatívny priznaky ako dnes mierna hnacka ci nespavosť mam a tiež ma každé rano po prebudení boli žalúdok
@h_petra zazraky sa dejú a preto tiež z partnerom skusane aj keď plodné dni nemam je nam jedno kedy mam nechranene milovanie 😆😅
@acrobaleno ano zavesila ked stym ma niekto proble nech nekomentuje🤦♀️
@acrobaleno su zeny ktore to urobia tiež absu ženy ktorým to nevadí a radi pomôžu poradila ked vedia oco ide ci take niečo zažili a jasne ze su zeny ktorým to vadí a také by si svoj nazor mali nechať pre seba a nekomentovat zeny tu chcu poradiť a kritizovať a vysmievať 🤦♀️
@noemikatka Čo sa hneď urážaš a si útočná? Len mi to prišlo vtipné a trošku divné, že sem niekto dal fotku vaginálne hlienu. Ako keby opis nestačil. Čo takto ísť na gyndu?