Ahojte dnes som bola u ženského lekára na preventívke objednala som sa v decembri ale termin som dostala až teraz ..nikdy predtým sa to nestávalo vždy keď som zavolala dostala som termin tak o týždeň max o dva teraz o dva mesiace ..pýtala som sa že prečo až tak neskoro povedala že majú teraz strašne veľa pacientiek s problémami odkedy začal covid tak majú vkuse plno..majú to tak aj vaši lekári ?.
Nie teraz aj počas covidu som dostala termín do týždňa
Vseobecny nie, ale na sono prsnika mi davala termin oktober 2024 🙈
Nasa lekarka ma taketo cakacky... ked som sa jej pytala minuly rok preco to je tak.. povedala ze sa to nakopilo... zeny pocas covidu nechodili na preventivky a tak... a teraz vsetko dohanaju... preventivky, sono a tak...
jasne, najma vseobecni lekari v BA, objednava sa tak 3 mesiace vopred
Počas Covidu sa veľa vysetreni odkladalo, teraz sa to dobieha.
nie moj lekar ma volny termin zo dna na den ako vzdy 🙂 ziadna zmena
Moj mal vela aj pred covidom a aj teraz. A same tehotne.
Nie
lebo preventivka nie je taka dolezita, resp. vies si ju naplanovat rok vopred .. ale gynekolog musi mat vela terminov volnych pre tehotne, pripadne akutne pripady .. ja som si volala v januari a termin na preventivku mam na jun a je mi to uplne jedno ..
ak myslis ze to ma nieco s covidom a ze zeny maju viac problemov tak nie .. len nechodili na preventivky a teraz to dobiehaju
Ani u mňa to takto nefunguje, aspoň som teda nepostrehla. Zakaždým dostanem termín pomerne rýchlo, takže neviem, kde môže byť problém. Asi záleží aj od doktora a od toho, koľko má pacientov.
Nie. Pri akutnom probleme vysetri casto aj v ten isty den. prevnciu samozrejme planuju dopredu aj mesiace, lebo to sa da odlozit. Vzdy ale pozeraju, kedy bola posledna prevencia.
Môj dáva termín vždy o 2-3m, má plno či je alebo nie je covid
Nie, vždy ma objedná v tom týždni, kedy volám.
u môjho sa neobjednáva, prídem, kedy chcem a do hodiny som vybavená
Nie.. ešte mi sama volala,aby som prišla na preventívnu
@nika23t ako kto, ja som chodila aj počas covidu na preventivky a nebol problem.
@silvia2013 ved aj ja, dokonca som rodila v tom čase, čiže poradne aj všetko s respirátorom fungovalo. môj dr aj teraz funguje bez zmeny. Ale viem, že veľa žien to nechávalo tak a preto niektorí lekári majú teraz plno. Tie, co to zanedbávali, to dobiehaju.
Áno veľmi dobre to vnímam keď som prišla pred koronou tak môj doktor mal tak 5 pacientiek do dňa a vzdy bol voľný termín aj ambulancia prázdna a teraz ? Minimalne 40 za deň včera mi to povedala sestrička ..cez tú koronu bol naozaj baby boom 🤣🤣🤣🤣🤣 ..
Nie, vonkoncom nie žien s problémami . plnu čakáreň má tehotných. Môj lekár počas covidu normálne ordinoval
Nie,by ma zaujímalo,ako si to sestrička krásne spojila s covidom alebo si to proste zle pochopila. Dokonca mám pocit,že menen žien je v čakárni keď prídem.
Nie, sla som asi o 2t...cez covid som sa tam 2r ani neukazala
Nie, nema to tak.