Macmiror - svrbenie v pošve

2. feb 2023

Dievcata, večer mi začalo svrbenie v pošve. Som v 35tt. Veľmi mierne, ale trocha to svrbí… výtok mám dlhodobo žltý, gynovi to stále spomínam a on nikdy nato nič nepovie. Zajtra neordinuje, ale mám doma macmirror… a teraz otázka - nasadiť alebo nie? 14.2. Idem na ster kvôli streptokokovi… ak nasadim, neskresli mi to výsledky?
Viete mi niekto poradiť?

babulkomale
3. feb 2023

Macmiror by som nedavala len tak sama, vid foto.
Kedze ho mas doma, nedobrala si ho predtym? Mozno preto sa to opakuje infekcia. Ano, moze skreslit vysledky nakolko moze potlacit streptokoka ale on tam moze zostat ked sa nedoliecis.
Dala by som Rosalgin vyplachy a niektory z probiotickych pripravkov( bez liekovej )ucinnej latky na obnovenie prirodzenej mikroflory.

terezia323
3. feb 2023

Nedávaj si macmiror ak máš mat 14.2 odber. Ako radi pani vyššie rosalgin výplach je na toto dobrý

kornelies
3. feb 2023

Kup su vaginalne cipky , napr. Gyntima, na obnovu spravneho ph. Bezpecne v tehotenstve.

miriamamama
3. feb 2023

Skresli... logicky... v tehotenstve by som si sama nenasadili rozhodne nic

miriamamama
3. feb 2023

@terezia323 Rosalgyn- vyhubí aj prospešné lactobacily v pošve... tiež nie je riešením , Clogin je lepší keď už výplach...

terezia323
3. feb 2023

@miriamamama ktorou zložkou zničí prospešné laktobacily?

zuzka2807
3. feb 2023

Ja som dostala od svojej lekárky tento liek v tehotenstve. Bola som cca v 20. týždni a celú noc som potom po ňom vracala.

autor
3. feb 2023

@babulkomale zostalo mi z balenia, lebo gynekológ mi predpísal väčšie balenie, ale kázal mi užívať len 5 dni si vkladať. Dávam si gynimum probiotiká dlhodobo. Ďakujem ale za radu

autor
3. feb 2023

@miriamamama nechcem si nič nasadzat sama, len môj gyn neordinuje v piatok a ide víkend, nechcem, aby sa mi zatiaľ niečo rozšírilo…

babulkomale
3. feb 2023

To mi len napadlo, neber to v zlom. Kazdopadne ak si si pozrela printscreen tak v tehotenstve musi byt silny dovod ho nasadit, isto nie mierne svrbenie.
Nie vzdy je nalez bakteria alebo candida, niektore zeny reaguju uz len na vodu vo vani alebo aj kupanie v mori svrbenim, narusi sa rovnovaha. Vedia ze nic nedostali, nemali kde, takze toto sa riesi Rosalginom a napr. Beliema effect plus alebo Gyno lacta intim care.

autor
3. feb 2023

@babulkomale ani som nebrala, len som to chcela dovysvetlit. Všetky lieky v tehotenstve beriem veľmi vážne, nechcem nič zbytočne užívať (čo si podielala screen), ale zasa ani podceniť. Nerobila som práveže nič výnimočne, čo by mi mohlo narušiť fluóru, len ma hnevá, že chodím na wc mimo domu (keď ideme na nákup, k lekárovi, do lekárne tak v nemocnici), lebo fakt musím stále cikat 😅 tak či som sa niekde niečím nenakazila 🤦🏼‍♀️ volala som aj sestričke, lebo môj gyn dnes nerobí, predpísala mi macmirror masť, ale teda neviem, asi si radšej nedám 🤷🏼‍♀️

babulkomale
3. feb 2023

Mne bolo povedane ze pokial sa neutriem papierom s ktorym som pretrela misu na verejnych wc, tak nakazit sa pri cikani na stojaka alebo na mise vystlanej papierom je sanca nula cela nula.
Aspon teda dufam ze si nesadas nikde a nejdes si rukami nikam ked si mimo domu...
Ja by som sla cestou tych inych pripravkov.