Dobrý deň, prosím vás máte skúsenosti s týmto liekom ? Mne ho dr. predpísal na výtok večer som si dala tobolku a ráno som ostala špiniť rozpustná tobolka s krvou (menzes mám mať až o 10 dní) Chcem sa opýtať mala niektorá vedľajšie účinky, mám to brať ďalej,... ? keďže je sobota lekár neordinuje
ja ho tiež užívam . chápem,že mám žltý výtok, ale mám ho divnej konzostencie takej ako sopeľ a ťahá sa aj 8 cm aj viac z pošvy keď som na wc. môže to byť z neho ?
ja tiež užívam tento liek len neviem ze ci od toho môžem mať horúčky mal už niekto takú skúsenosť?
Ahojte zeny chcem sa opytat dnes si mam zaviest prvu tabletku ale mam strach na kolko som 5 mes. Po cisarskom nevadi to? Nestane sa nic s vnutornou ranou? Dakujem
@majka2211993 lekar,ktorý ti to predpísal,tak o tom vie...a 5 mesiacov je dlhá doba...keby to nebolo nutne,tak by ti to nebolo predpisane,pozéra sa stale na prinos a rizika...takze asi vyliečenie MIO ochorenia je dôležitejšie ;)
@migifie ďakujem pekne
@tama25 prosim ta ako sa to vyriesilo? Bol to vedlajsi učinok horučka? Mojej malej aplikujem ale v podobe masti a plače ze ju to štipe a fakt ma horučku z toho,ale potom teplota uplne zmizne,tak neviem či pokračovat v liečbe,alebo vysadit.Dakujem.
Dobre ráno chcem sa spýtať vždy kde si dávam tabletku tak mávam na vložke také žlté stej tabletky tak neviem že či je to normálne alebo si to zle dávam, ale tabletky si dávam hlboko tak neviem ako si ich ešte dávať.
@maxx6 ak nemas dalsie problemy a tej krvi bolo len malicko, pokracuj dalej v liecbe. Mne gynekolog povedal, ze sa to moze stat, ale nepredstavuje to ziadny problem. Ak by sa ti pridruzilo aj nejake palenie alebo krvacanie, tak sa porad s lekarom. Drzim palce