Dobrý deň chcela by som sa spýtať gynekológ mi predpísal macmiror 500 jednu večer a ešte lieky na krvácanie (krvacala som vždy po sexe) povedal mi dobrat a na kontrolu lenže najprv mi povedal že nesexovat a potom že sexovat ale s gumov jedine aby sme zistili že či vôbec ešte budem krvácať
Chcela by som sa spýtať že keď sme mali sex s kondómom či to môže nejak ovplyvniť liečbu alebo či sa môže niečo stať ďakujem
Ja som ich brala tiež a povedal že styk až potom čo ich doužívam
no stat extra zavazne sa nema asi co az na to, ze ak uzivas macmiror tak sa asi nieco deje, co treba poliecit. Ak ti povedal lekar nesexovat, tak to z toho dovodu aby sa chemicky neporusilo prostredie, ktore je narusene infekciou. Aby macmiror zaucinkoval dostatocne a v case ako ma. Takze liecba nemusi byt rychla a dostatocna ak ma niekde nieco ucinkovat a ty tam pchas co nemas 😀 (neviem ako inak to napisat). Kym uzivas vkladacie tablety, so sexom pockaj. To ci krvacas zistis aj po prelieceni. Aspon bude lekar vediet, ze problem je niekde inde, nie v zapale (kedze tabletky museli zabrat).