Ľudský gynekológ v Bratislave

szig
15. aug 2017

Ahojte,

Chcela by som sa opýtať, aké máte skúsenosti s gynekológmi v Ba? Musím prejsť z Nitry (od úžasného lekára Dr. Hlavačku) kvôli presťahovaniu. Vedeli by ste odporučiť niekoho profesionálneho a ľudského? Ideálne Petržalka, ale nie je podmienkou. 😊

Ďakujem,

Simona

logo_napady
15. aug 2017

@szig Ja som veľmi spokojná s dr. Vasiľovou. Ale amb má v Rači 😕

modrava
15. aug 2017

mudr. felnerova, stredisko zaporozska, petrzalka
(do kelu, vzdy ked ju niekomu radim si uvedomujem, ze idem proti sebe a budem zase o daco dlhsie cakat na terminy :o))..)

szig
autor
15. aug 2017

@modrava ďakujem pekne... čítala som o nej niekde....Ja som mala pred týmto mojim doktorom veľmi zlú skúsenosť s gynekológom, tak človek je už opatrný😊

szig
autor
15. aug 2017

@modrava teraz ju este pozerám a jediné, čo sa mi nepáči je to platenie, lebo že nemá voľné termíny zvyčajne a treba si tak zaplatiť a akútne prípady nevie výbavit hneď...Aký je tvoj pohľad, prosím? Ďakujem 😊

szig
autor
15. aug 2017

@logo_napady ďakujem, pozriem ju...Ak je fajn, tak prežijem aj Raču😊

modrava
15. aug 2017

@szig neviem teraz tak narychlo najst nejaky jej cennik na nete. odkial beries to, ze neberie akutne pripady? este pred pol rokom sa platilo len ak si chcela konkretny cas a termin. ak si chcela bezplatne, mala na to vyhradeny den. poplatok mi pripadal smiesny vzhladom na poplatky u inych gyndosov. ale mozno daco zmenila. neviem, chystam sa k nej az dakedy v zime.
mozno sa rozchyrilo, ze je tak dobra a nahustila sa jej cakaren a klientela :o)