Ahojte,pozná niekto liečiteľku al.bylinkárku pani Sabovú zo Žemberoviec? Vedeli by sme mi na nu dat tel.kontakt? Resp.je tu niekto komu pomohla táto pani čo sa týka otehotnenia? Ďakujem
@mimka11111 a proč?😂
@mimka11111 to vazne? 😀 mate s nou zlu skusenost? Pytam sa lebo som o nej pocula len dobre..len na nu nemam kontakt a dnes sme tam boli len nikto nevysiel..
@janulino ja ju poznám a je to veľmi výnimočná žena a čo viem zatiaľ každému len pomohla, mam na ňu aj kontakt keby ste ešte stále potrebovala
@rakusanka23 dobry den..ja som jej volala cele leto a nedvihala mi tak neviem ci mam zle cislo alebo sa tym uz nezaobera..keby ste mi poslali cislo budem rada..dakujem
@rakusanka23 Dobry den.Poslite mi prosim Vas kontakt...surne sa s nou potrebujem spojit.Vopred velmi pekne dakujem.
@rakusanka23 dobry den, mate este kontakt na tu liecitelku zo zembieroviec a je aj na fb? dakujem
Dobrý deň...pošlete mi prosím vás kontakt na pani Sabovu ? Dakujem
@kvetinka2286 Dobry den prosim vas vedeli by ste mi poslat na pani Sabovu tel.cislo . Potrebovala by som sa s nou surne spojit dakujem pekne...
Znova ja - tento tyzden ma prispevok/-ky na RTVS Folklorika
@tebi podarilo sa skontaktovat s pani Saboovou?
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či ešte niekto má telefónny kontakt na p.Sabovú a či sa ešte venuje pomoci ľuďom. Za odpoveď vopred ďakujem
Dobrý prosím vás pozná niekdo liečiteľka Ľudmila s Dubravky pri Detve? Mate snou skúsenosti poprosím o info dalujem
@rakusanka23 dobrý deň môžem vás poprosit kontakt na pani Sabovu? Ďakujem
@rakusanka23 mozem poprosit kontakt na pani szabovu prosim vas
@rakusanka23 mozem poprosit kontakt alebo fcebook na pani so zemberoviec velmi surne
@tobiaskodonat 0904635735 paci sa keď my nedvíha tak píšem jej správu
@cacianka dobry den. Prosim Vas mate kontakt na tu pani Sabovu?
@mariposita7 nie, nepoznám, ja som odporúčala Kopačovu z Vrbova pri PN, aké kontakt neviem.
Videla som ju v tv kde radila, a je uznávaná.
@mariposita7 napísala som ho nad vás prispevok
@verka138 dakujem
@janulino ano,poznam ju a je to podvodnicka najhrubsieho zrna!!