http://liecivekamene.wordpress.com/2007/01/04/u...
nasla som docela zaujimave veci o liecivych kamenoch... tak vam ich sem skusim dat , ak mate niektora s tym skusenosti dajte vediet... dakujem
ako hovori moj lekar Priroda je vsemocna... a cim dalej tym viac tomu zacinam verit... a ked nepomahaju lieky ... preco neskusit aj toto...
Ahojte, vidim ze tato tema nieje velmi oblubena, ale chcem sa spytat, neviete nahodou, čo kupit znamemu. má velke problemy s pankreasom. našla som niečo o ametyste, alebo tanzanite..ale niesom si istá, ci nieje niečo lepsie. dakujem pekny deň 🙂
čo znamena ked praskne kamen???dakujem
@lily1983 ahoj,my máme v rodine rakovinu pankreasu a nezávisle od toho som si objednala náramok obsidian vločkový.Cítila som sa s ním veľmi dobre-neviem prečo,nikdy som nebola na takéto veci 🙂.Asi 3 mesiace dozadu,som išla na jedno vyšetrenie,dala som si ho dole a stratila som ho.Až po pár dňoch som si uvedomila,že ma bolí pankreas a mám zažívacie problémy.Objednala som si medzitým taký istý a prešlo ma to.Tak až potom som vygooglila,že je na tráviacu sústavu.Tak možno na tom niečo bude 🙂.A známa si tiež nejaký náramok objednala a ustálil sa jej cukor,je diabetička. A unakit mám doma odložený-pre istotu,ak by som konečne otehotnela 😀.
ja mam niekolko liecivych kamenov, resp. naramkov, pouzivam ich skor podla mojho vlastneho pocitu 🙂, striedam ich
viem, že je vela internetových stránok , ktoré predávajú liečivé kamene, má niektorá z vás stránku, ktorá je cenovo dobrá a kamene odtial naozaj pomáhajú? dakujem za info
tak to neviem no nieco na tom bude,michal moj stredny syn zbiera kamene ked je niekde na vylete a potom si ich hlada v atlase co su zac a hovori ze kamene mu davaju silu/ma 13r./a tak isto sa dokaze niekolko minut pozerat na lavovu lampu - ta ho ukludnuje a dobre spi.ci su to uz jeho vymysli,alebo to niekde vycital neviem ,no je pravda ze je plny optimizmu a choroby nepozna 😀 a ked mu upratujem policu tak mi nadava ked mu kamene zle ulozim-tak si radsej upratuje sam 😀
inak kukla som si tu stranku a nieco na tom bude ,ved kamene su z prirody a priroda je lieciva 😀