Rada by som sa opytala vas, snazilky aj nesnazilky, ci ste niektora poculi alebo mate skusenost s liecitelom dr. Jozefom Nemom, povodom Chorvatom, ktory posobi v Kosiciach a ma vraj vyborne vysledky v alternativnej liecbe neplodnosti. Jeho uspesnost je vraj 99%, rada by som ale pocula nejake referencie od niekoho, kto ma osobnu skusenost, pripadne nejake dalsie informacie. Dakujem.
@sisaha jasne, ze nie, len poznam jeden pripad, ked doktori to vzdavali a po jeho liecbe caka baba dvojicky, tak mi to vrta v hlave. Neviem ci je to len nahoda, ale je pozoruhodne ked zena s jednym vajecnikom, okrem dalsich diagnoz, snaziaca sa roky zrazu otehotnie prirodzene a k tomu dvojicky.... tak preto sa pytam
@bewik ja som asi neveriaci Tomáš a takymto veciam neverim. Ta baba zrejme podstupovala možno aj nejaku liečbu a on si pripisuje zasluhy. Ved si vezmi, ak ma niekto nejaky zdravotny problem (v tomto pripade jeden vajecnik - ale moze byt plne funkcny), on jej da nejake čajičky, urobi čary mary fuk a ona otehotnie a hned rovno dvojky?
No, ale ak najdes aspon 10 žien, ktore potvrdia aky je skvely, tak to skus..Ale vo vela pripadoch ide len o bublinu a on sa tesi..
On nie je MUDr., len si pise vsade dr., neviem preco mi to v nazve temy zmenili 😕