Liečim sa z podvýživy a neviem, či išlo o anorexiu alebo nepurgitívnu bulímiu

marillan
23. jún 2020

Bola som v nemocnici s poruchou príjmu potravy s ktorou som sama nevedela nič robiť lebo keď som sa snažila normálne jest tak som sa prejedla alebo som zjedla veľa kalórií. Tak som požiadala o hospitalizáciu. Teraz mam 46 kg a 164 cm co je celkom fajn. Problém je v tom ze jem každý deň okolo 5 000kcal. Nie je to ze by som sa prezrala naraz ale proste mi to príde morálne. Neviem co mam robiť? Bojím sa ze budem tučná. Mam si dávať pozor na stravu? Véd aj ostatný nejedia koľko chcú? Je to bulimicke prejedanie alebo si len telo pýta stravu? Co si myslite. Posielam co som dnes s papala, plus ešte jednu makovku a čerešne a jogurt

giuli
23. jún 2020

Nemyslim ,ze je to az 5000kcal...ci sa mylim??

83lenka83
23. jún 2020

@marillan toto je veľa, ja Kojim a dnes som nezjedla ani polovicu z toho čo ty, normalne si daj raňajky, desiatu, obed, olovrant a večeru. Nič viac ti netreba, zdravá vyvážený strava, na fotke nevidím žiadne mäso, vajíčka toto ta zasyti na dlhsie.

sunny8
23. jún 2020

Nie je problém v kalóriách. Ty jes nenormálne veľa cukru 😞

sissy27
23. jún 2020

@marillan no hlavne samé blbosti si do seba natlačila, níč čo by sa dalo označiť ako normálne jedlo. A tá spotreba granka 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ A kombinácia rožok s tvarohom, grankom, uhorkou a pudingom? Či zle vidím?

suzitok
23. jún 2020

Podla mna same blbosti ješ... hlavne strašne vela sladkého...
Mala by si jest rano ranajky, napriklad maslovy rohlík, caj/kava
Olovrant ovocie
Obed klasika polievka a druhé jedlo
Olovrant napriklad jogurt, tvaroh..
Večera zeleninovu salat, alebo cestovinový

Ja zas mam na rozdiel od teba tiez problém, ale ja potrebujem pribrat, cize tiez rátam kalórie, ale keby som pojedla toľko sladkosti a granka a dzem ci co tam mas bolo by mi brutálne zle...ty doplnas energiu sladkym, lebo nejes v podstate normálne jedlo...

lizzygrant
23. jún 2020

@marillan Je to normálne, že sa tvoje telo teraz snaží akoby "dobehnúť" zameškané, to znamená to obdobie, keď si nejedla, lebo si sa bála že priberieš. Toto obdobie je len dočasné, o chvíľu ti telo nebude pýtať až tak veľa potravy. Vôbec to teraz nerieš, nepočítaj kalórie ani nič, aby si do toho znovu nespadla. 46 kilo na 164cm je veru málo, ešte by sa ti zišlo pribrať, takže sa vôbec neobávaj. Si krásna, tvoje telo je krásne a dokonalé, uvedom si, koľko úkonov pre teba dennodenne robí aby ťa udržalo pri živote. Miluj svoje telo a nesnaž sa ho meniť na úkor zdravia!

luccija
23. jún 2020

@marillan obrovské množstvo jedla bez energetickej hodnoty.Urcite si po nemocnici v rukách odborníkov tam to konzultuj vo jesť, koľko jesť.Vahu máš dobrú na to, že máš pocit, že sa prejedas kvôli čomu si išla do nemocnice

kacena4
23. jún 2020

nečuduj sa že ak to narataš tak ti to vyjde 5 000kcal, však tam maš všetko same blbostičky, sladkosti a nič poriadne čo by ta nasytilo si si dnes ani nedala. daj si stravu 3/4x za den v rovnomerných odstupoch vypočítaných na hodiny/minúty a poriadnu váru. ja osobne sa z cestovinoveho salatu nenajem to mam ako prilohu + k tomu si daj maso a na ranajky a veceru (ak chceš teplu) krajec chleba alebo rohliky s niečím čo nie je sladke (to granko prosim ta vyhod rovno do smeti a zakaz ho vsetkym doma kupovat!!!) tak isto ako ochutene jogurty ak sa bojis pribratia a mas znizenie kalorii aj o 1/2vicu. sprav si jedalnicek na tyzden a dodrziavaj ho + obmienaj jedla drzim palceky

kiki68
23. jún 2020

Ides z kaluze do blata. Stale to neni pod kontrolou. Musis nasadit normalny rezim jedenia. Max 2000 kalorii. Skus to kludne par dni nahadzovat do pocitadla kalorii, nech vies ake mnozstvo jedla je prirodzene zjest.