Liečenie v Lúčkach

3. jún 2021

Kto bol? Ako to tam prebiehalo?Mala by som tam isť po operácii maternice.

staronova
3. jún 2021

Je tam vynikajuco

ivkazba
3. jún 2021

Ja som sa na kúpele pýtala nedávno, baby tam písali aj o Lúčkach, tak posielam. My sme sa tam predvčerom zastavili keď sme išli okolo naspäť do BA, keďže ich mám schválené na 3 týždne, chcela som to tam vidieť, hoci po zhliadnutí tam zrejme nepôjdem, ale ja som mega vysoko náročná. Ale ženy ho vychválili v tom linku čo posielam.
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/ktore-kupele-so-zameranim-na-zenske-choroby-odporucate-3/

rosalie1411
3. jún 2021

@ivkazba ahoj, bola si pozrieť aj dnu ci len zvonka si zhodnotila? Mne tiež Dr. Odporúča kúpele Lucky alebo Sliač a vraj aj Trenčianske Teplice sú vhodné na ženské veci. Takže ja to tiež chcem teraz liečiť a tiež som náročnejšia a očakávam čistotu..

jendralka
3. jún 2021

svokra bola prvy rok cez lekara, druhy rok ako samoplatca ... ona si pochvaluje, bola po vymene kolenneho klbu - ako ubytko nic moc, mne to prislo take *komunisiticke* - aspon ta hlavna cast. tie nove budovy vyzeraju pekne

denda007
3. jún 2021

Kúpele Lúčky sú super. pochádzam odtiaľ tak viem o čom hovorím. Sú krásne zrenovované, prostredie super, personál super, varia dobre. Takže ak sa chcete zregenerovať a preliečiť telo aj dušu vrele odporúčam 🙂 a určite vyskúšajte aj pizzu je veľmi dobrá

cacianka
3. jún 2021

@denda007 ahoj. Aj hlavna budova ma nové izby ? Alebo aj tie budovy vedľa ?

ivkazba
3. jún 2021

@rosalie1411 Turčianske nie Trenčianske zrejme myslíš. Áno, boli sme aj dnu, bola tam veľmi milá slečna, zobrala ma na izbu a do jedálne. Izba na môj vkus úplne strašná, reštaurácia tiež. Ale ja som naozaj veľmi náročná, za mňa aj väčšina 4* hotelov na Slovensku je tragédia, čiže mňa nemožno brať ako relevantnú vzorku. Takže ja zrejme pôjdem do Turčianskych a urobím si plnú úhradu ubytovania, keďže poisťovňa prepláca len nižší štandard. Asi aj okolie mi v Turčianskych príde viac fajn ako Lúčky.

denda007
3. jún 2021

@cacianka áno aj hlavná budova prešla rekonštrukciou

cacianka
3. jún 2021

Ja zvažujem na pohybove Lúčky alebo Kováčová- Marina

denda007
3. jún 2021

@cacianka na pohybové je vraj lepšia Kováčová ale ani Lúčky nemajú zle výsledky. Niekedy to boli len ženské kúpele ale uz dlhšie sem chodia pacienti aj s pohybovými problémami. Ponovom aj pocovidovi.

eeffka
3. jún 2021

@ivkazba tak ano v Lučkach zdochol pes... to tak na 2noci, ale mna by napr zaujimalo liecebny ucinok, lebo ja vnimam Lucky ako vyslovene zenske kupele a ine mi ani nenapadaju aj ked spominate napr Turcianske

ivkazba
3. jún 2021

@eeffka no ženské choroby sa okrem Lúčok liečia aj v Turčianskych, Sliači, Nimnici a vo Vyšných Ružbachoch. Ale čo som si zisťovala referencie, tak mi z toho vyšli Lúčky a Turčianske, len teda Lúčky som zavrhla. Ale hej, ja to tiež tak vnímam, že to boli voľakedy vyslovene ženské kúpele a vlastne som si to aj myslela až doteraz. Ale zase chápem, že z ekonimického hľadiska je výhodné neorientovať sa len na ženské choroby.

eeffka
3. jún 2021

@ivkazba tak to som ani nevedela ze mame , ak by to bolo nutne az 5 moznosti

autor
3. jún 2021

A chcela by som sa opytať, do žiadosti udavate , kde chcete isť, alebo Vam to urči poisťovna?

cacianka
3. jún 2021

Da sa dohodnúť

ivkazba
3. jún 2021

Mne povedali v poisťovni, že ak chcem konkrétne kúpele, tak si to mám napísať do žiadosti, že na to prihliadajú. A teda aj tak bolo.

staronova
3. jún 2021

@ivkazba pochodila som vsetky kupele. Turcianske mali vtedy v parciku hrozne lavicky . V centre nebolo ani jedneho kvietka. Kupele ako take su podla mna vsade rovnake. Na lavickach pred fatrou nonstop tlupy fajciarov. Oproti je vodny svet odtial hluk neskutocny. Lucky maju nove kupelne koje, vane. A toto nie je nikde.

rosalie1411
3. jún 2021

@ivkazba práveže mi hovorila Trenčianske Teplice.. Ja to mam kúsok, tak ešte mi hovorila, že to môžem aj doma bývať a len dochádzať na procedúry. Ale ešte som si to teda nestudovala..
Daj potom vedieť ako si bola spokojná v Turčianskych 😊

ivkazba
4. jún 2021

@rosalie1411 tak donedávna sa Trenčianskych ženské choroby neliečili, takže som o tom nevedela.