Ahojte, podarilo sa niekomu zbaviť tohto svinstva možno prírodnými produktami? Už tretie antb nezabrali … a nechce sa mi Zrovná so seba neustále pchať chémiu. Ďakujem
@martinmmartin samoliecba nie, kde by som len tak prišla k antb .. ani by som sa neodvážila si sama nejaké naordinovať 😂 normálne mi ich predpísala gyn
Na bunkovú stenu účinkujú betalaktámové antibiotiká (cefalosporíny, penicilíny), nimi sa ureaplazmy neliečia. Účinné sú makrolidy (azitromycín), doxycyklín, fluorochinolóny.
Bol prelieceny aj partner? V minulosti som mala ureoplazmu a predpisala mi doktorka doxyhexal, s tym ze sme mali brat obaja mesiac, odvtedy je pokoj…
@butterflyeffect ano, partner má vždy liecbu zároveň so mnou a dodrzujeme všetky opatrenia.
@katik22 aké ATB ste mali a na ako dlho?
@mimuska328 tie predošlé 2 si nepamätám .. ale naposledy sme mali dexohexal 200mg každých 12 hod na 10 dni
@katik22 my sme mali doxyhexal na 20dni obidvaja a išla som až mesiac po dobrati atb na kontrolný ster ktorý už bol negatívny. Ono treba aj čas nechať kým sa to vykynozi z tela. A kamoška ona je z tiande sekty na toto brala atb a potom ešte od nich nejaký orech neviem ci tbl alebo také dačo a tiež potom mala negatívne stery. Inak vraj prírodné sa nedá s tým skoncovať
@mimuska328 no pekne … tak ďakujem za odpovede 🙂
my sme brali klaritromycín (ja fromilid partner nepamňtám) 21 dní, každých 12 hodín a do toho som brala aj gynimun probiotiká a potom po dobratí liekov som nadalej brala probiotiká HERBOXA dva mesiace. Kontrolu som mala až za pol roka a výsledky boli čisté
Tieto bakterie nemaju bunkovu stenu - vacsina ATB funguje tak ze bunkovu stenu napadaju takze je uplne jasne ze ureoplazmy si ich ani nevsimnu
Odkial boli tie ATB? Samoliecba?