Dobrý večer. Chcem sa opýtať, muž mi včera hovoril, že ho svrbí penis. Mali sme v piatok sex. Dnes mi už spomínal, že ho nesvrbi ale že ho má vyhádzaný. Išla som mu to pre istotu natrieť canestenom, ale sa mu aj pod žaludom šúpe koža a na zaludi ma take červene fľaky, vyrážky… jednoznačne niečo chytil. Ja si vkladám progesteron čiže podľa výtoku ťažko povedať či mám mykozu keďže sa mi stále rozpúšťa a vyteká. Tvarohový výtok nemám ale mám stále take nepohodlie ale je to pravdepodobne že to mám z toho progesteronu lebo stále naň reagujem miernym svrbením zakaždým keď ho vkladám 😩 stretli ste sa s tým niektorá? Akú ste mali liečbu? Zajtra zavolám do CAR keďže riešime tehotenstvo a som vo fáze kedy čakám či to vyšlo… neviem či mi budú môcť vziať stery keď vkladám progesteron 🤷🏼♀️ ja už som nešťastná. Ja mám stále opakovane problémy ale chlap bol vždy v poriadku a jeho nikdy neriešili. Teraz si chcem vydupať nejakú liečbu pre nás oboch nech sa toho zbavíme úplne a dúfam že budeme mat pokoj aspoň na chvíľu 😔 bohvie či si budem môcť niečo vkladať kým nevyvrátia tehotenstvo. Mám ísť tento týždeň na krv.
Píšeš, že máš opakované problémy a už len z tohto dôvodu by som sa zdržala sexu, pokiaľ čakáš na potvrdenie tehotenstva, práve pre možnú mykózu... Ak máš z progreteronu svrbenie stačilo zavolať do CAR a zmenili by Ti ho ... No určite to rieš s CAR v tehotenstve môžeš vkladať tabletky odspodku pri mykóze, horšie žeby si to neriešila, lebo to môže mať dopad na plod ...