Ahojte, chcem sa opýtať či tu má niekto skúsenosti s touto diagnózou, keďže som už z toho zúfalá. Moje problémy začali cca pred 3 rokmi. Začalo to ako klasický zápal močových ciest, trpela som ním občas počas strednej školy, ale odvtedy som mala skoro 10 rokov kľud. Avšak všetky kultivácie som mala negatívne či už u obvodnej aj u gynekologičky. Nakoniec sa obvodná rozhodla dať vyšetriť ešte ureaplazmu a tá mi vyšla pozitívne. Urológ ma nastavil na antibiotickú liečbu avšak aj po negatívnej kultivácii moje problémy neprestávali (nepríjemné pocity a nutkanie na močenie). Partnera som v tom období nemala. Nakoniec to tak nejak odznelo postupne samé bez žiadnej liečby. Ale po roku sa to opäť vrátilo. Opäť tie nepríjemné pocity. Ale už aj s pozitívnymi kultiváciami, od začiatku roka som prestriedala niekoľko antibiotík a napriek tomu mi stále vychádza v moči nejaká baktéria, najčastejšie streptokok. Partenra už mám, ten sa dal tiež vyšetriť a na všetko je negatívny. Urológ sa rozhodol pre cystoskopiu, záver ktorej bola spomínaná leukoplakia, ktorá mi podľa jeho slov môže vyvolávať moje ťažkosti. Nasadil mi 3 mesačnú antibiotickú liečbu, s tým, že nič iné sa robiť nedá a malo by sa mi to zmierniť, Avšak úľava stále neprichádza. Našla som, že sa táto vec dá riešiť aj chirurgicky. Máte s tým skúsenosť a ak áno pomohlo vám to od ťažkostí? Pretože takto sa naozaj žiť nedá, s neustálymi zápalmi, do toho sa ešte občas pridá aj mykóza a najmä ten nepríjemný dráždivý pocit, ktorý pociťujem skoro nonstop.