Ahojte prekrásne zlatíčka (neexistuje škaredá žena),
potrebujem od vás radu, vaše skúsenosti, posnažím sa byť stručná 😉 😀 .
V minulosti som bola po prasknutom tenkom čreve po 2t. zachránená. Áno je to zázrak, nakoľko mojim rodičom povedali, aby sa išli so mnou rozlúčiť, že zomieram.
Ostali mi z toho poškodené vaječníky, pravý bol zdeformovaný, ľavý malý zakrpatený. Mala som vtedy 13r., všetko sa to dialo pred prvou menštruaciu, takže všetko je dosť skreslene, že či som mala už nejak predispozične poškodený prav. vaječník. Po operácií som nikdy nemala menštruáciu a ani pred. Keď ma nastavili na estrofem a duphaston, mala som z nich veľké bolesti a nejak som sa nepohodla s detskou gynekologičkou, tak som ich prestala brať. Ak mi bol robený ultrazvuk, tak niekde letmo napísali, že z toho ľavého vaječníka videli nejaké malé folikuly.
Od vtedy som po dlhšej pauze brala Divinu a potom ešte Femoston. S liekmi som znova začala až po dobabranej laparoskopii (nemenovaného docenta).
Prišli veľké bolesti, dosť dlho asi rok..až to jedného dňa vyeskalovalo a vzala ma do nemocnice záchranka. Aj to ma vozili po oddeleniach celý deň, lebo sa nevedeli dohodnúť kam patrím ( pre zrasty nie je jednoduchá diagnostika ultrazvukom). Výsledok bol ten, že z nejakej Božej milosti nakoniec ma piatok večer prijali na gyndu.
Tĺmili ma infúzne ketonalom, aby som prežila do pondelka na CT. V stredu ma operovali a zistili, že mam na pravom vajíčkovode veľký hematóm do dvoch dlaní, ktorý mi obmotal 2x črevo. V dôsledku toho mi vzali aj ľavý vajičkovod, lebo aj tam sa robil a vzali mi aj vzorku z ľav. vaječníka. Výsledok bol ten, že bola udajne bez primordiálnych folikul (môže to byť pravda a mohli aj zle odobrať). Operoval ma primár Suchánek a viem, že pre mňa v danú chvíľu spravil maximum.
Napriek tomu to bolo všetko ťažšie, po operácií sa mi spustila histamínová intolerancia, osteoartróza bedrových kĺbov taká silná, že bez condrosulf ani nechodím po svojich a tiež mi vyšlo na alergo ANA a ENA pozitívne- takže mám reumatické bolesti, ale na reumatologii mi to podľa ich krvných testov nevedia potvrdiť.
Teraz som však v tejto situácií, že primár mi ponúkol na nastavenie hormónov Dr. Kanabu, bol za mnou aj po operácií. Je to už starší pán, ktorý ma na starosti, ženy v prechode, ale to nie je to isté čo ja. Máte niekto s ním skúsenosti v takýchto zložitejších prípadoch ako som ja? Čítala som recenzie na jeho adresu a veľmi neviem čo si mám o tom myslieť.. písali iba, že je hrubián, ale nikto nepísal v takej zložitej situácii ako ja..iba klasické pôrody,,popôrodne komplikácie.
ALEBO viete mi poradiť niekoho, kto má skúsenosti s takýmito stavmi ako som ja a nastaví mi dobre hormóny, (zrasty v bruchu, histaminova intolerancia )?
Vopred ďakujem za vaše odpovede 😉 :-*