ahoj všem čeká mě asi laparka.. snažíme se o mimi už 2 roky,,,chci se zeptat... Po zákroku mám mít s přítelem hned pohlavní styk? Prý budu více chytlavá...? Je to pravda?? děkuji předem
@ajurka mne to povedali ze pi lapsrke hned na iui, to mas pravdu oni to tam prefuknu tak to bude super, zial mne zistili ze mam nepriechodnu tak nic 😒 drzim palce kedy ides? Ja som bola tento mesiac na zaciatku 😀
jasné, že môžeš...no dúfam, že nie hned ako sa preberieš z anestezie 😀 treba si pár dní oddýchnuť a začať sexíkovať ked sa budeš na to cítiť 🙂
@skaredekacatko a ty si hned sexovala? :D Zatím nevím... teprve mě to čeká... mám zvýšený prolaktin takže musím čekat až se mi sníží... a laparka bolí??
@ajurka mna nic nebolelo necitala som nic mala som len modriny okolo stehu a pupka inac vsetko oka, ja som na laparku cakala dva mesiace kedze som bojovala zo streptokokom, ale vyhrala som nad nim. 😀
@skaredekacatko A doktorka ti také řekla, že po laparce se máte hned snažit o mimi???
Mozes sa snazit hned ked sa na to budes citit.
@ajurka, mne je to bolo zbztočné, lebo laparka nedopadla dobre, unas prichádza iba umele oplodnenie k úvahe 😀
@skaredekacatko A co máš tedy za problém? co ti našli při laparce? a jakou máš šanci o mimi pri umělém oplodnění
...............
@ajurka ja mám nepriechodné vajcovody
@skaredekacatko a jakou máš šanci o mimi při umělém oplodnění?
@ajurka no pred laparkou velmi dlho...ja som mala tú endometriozu zrejme od začiatku menštruácie a na laparo som išla na vlastnú žiadosť cca v 35 rokoch, dovtedy mi doktorka tvrdila, že mne pomôže jedine CAR...takže zbytočne by som vyhodila kopec peňazí v CAR, ked som mala tento problém...ona tvrdila, že tie bolesti pominú, ked porodím a ja som kvôli tomu nemohla práveže otehotnieť...tak som čakala, verila a premárnila roky ☹
@ajurka Ahoj, ja som bola na laparke pred rokom vo februári. Snažili sme sa o mimi už vyše 2rokov a nič nám obom nezistili, že prečo, tak ma na ňu poslali. Bola som na nej 7DC a po dvoch týždňov na to, sme už sexíkovali (aj keď podľa dr. sme mali čakať až po prvej MS). No a odrazu sa to podarilo :D bola som vystrašená, či bude všetko OKa, predsalen som mala ovu po dvoch týždňov od zákroku, ale našťastie všetko v poriadku. Akurát doktorka nás trochu sfúkla, že sme mohli trošku počkať :D
Baby a neviete mi povedať kolko stoji lapar.v Ružinove?
@leria ja som bola tiez na laparoskopii s tym ze som mala endometriozu... pol roka mi pichali decapeptil a potom 4 mesiace este nevedeli spustit menzes...dostala som po 10 mesiacoch a ostala som tehotna ... ale zo zaciatku mi vychadzali zle vysledky v nemocnici mi tvrdili ze tehotna niesom... ale nam sa to chvala bohu podarilo aj ked teraz ako babetko rastie tak koli tej operacii mam neskutocne bolesti a maly ked sa oprie o stehy ani nevravim
----