Ahojte, laparoskopicky mi vyberali endometriozu a vacsiu cystu. Zakrok som mala planovany na zaciatok marca, ale kvoli prechladnutiu mi ho presunuli o mesiac. Este v marci (pred prvym terminom) sme si na maj naplanovali dovolenku, vsak ze dva mesiace na zotavenie je cas akurat, lenze teraz po zakroku je to presny mesiac a neviem ci to mam este rychlo zrusit kym sa da, alebo sa dam do poriadku do vtedy? Preto sa chcem spytat, ci niektora z vas nema podobnu skusenost 😊 dakujem
@mamina7070 To záleží od stavu pacienta.
Ja som po laparoskopii bola ok až po skoro 2 týždňoch a nie to na 3 deň ísť do práce, vtedy som bola ešte na liekoch od bolesti.
Po 2 mesiacoch už môžeš kľudne ísť.
@medda_beda tak samozrejme kazdy to inak zvlada ale preco neist po mesiaco na dovolenku k moru ? zasa to nie je hysterektomia predsa
@mamina7070 tak zas záleží akú má kto prácu. Ale súhlas, ak je to dovolenka pri mori, tak v pohode
Za dva tyzdne si v pohode
Len si daj pozor na jazvy aby ti neostali velke pigmentovne skvrny a pozor na infekciu
po zakroku sa dava 3-5 dnova PN a mozes ist do prace takze klidne aj na dovolenku