Zdravím Vas baby je tu nejaká, ktorá mala robenu laparoskopiu a nedávali jej dreň? Mňa operovať vo štvrtok, dnes som už doma. A ešte som hlúpa včera dvíhla ťažkú asi 6 kíl mam bolesti ale je to vraj normálne....
@zuzik307 bože ďakujem. Vždy stretnem tých pár ľudí čo mi dajú červíka do hlavy... A potom sa bojím. A včera som ešte odniesla tu moju tasku lebo presúvali z izby do izby... A už som mala strach lebo to rozbolelo ci mi tam niečo nepuklo... Ale lekár mi dnes povedal ze pri krvácaní do brucha by som sa s ním už nebavila tak neviem a teraz ten vývod... Bolesť mam ale ved ma len čo štvrtok operovali tak hádam už bude dobre...
@mmoonna a ešte otázka to krvácanie do brucha vieš aké sú prejavy? Brucho mam citlivé na dotyk boli celé aj nafuknuta som... Až pot na mňa vychádza... A do toho o 2 dní mam dostat krámy.... Počujem ako hrcia čreva ale brucho boľavé aj na dotyk až do krížov... Včera to také nebolo nechápem... Ako rozozná ci je to bolesť z operácie ci krvácanie do brucha ci menzes co príde....? Už som na nervy...
@mmoonna ahoj prosím ťa kde ťa operovali?
@gabruska1985 v nemocnici v Žiline
Nie dreň ale vývod.... 🙈