Laparoskopia vaječníka cysta

macka111
8. jan 2022

Zdravím Vas baby je tu nejaká, ktorá mala robenu laparoskopiu a nedávali jej dreň? Mňa operovať vo štvrtok, dnes som už doma. A ešte som hlúpa včera dvíhla ťažkú asi 6 kíl mam bolesti ale je to vraj normálne....

macka111
autor
8. jan 2022

Nie dreň ale vývod.... 🙈

kiki68
8. jan 2022

@macka111 ja som mala drenaz dva dni. To bolelo teda velmi

macka111
autor
8. jan 2022

@kiki68 môžem sa opýtat aká velka bola ta cysta? A prečo mi nedali ten vývod? Dáva sa to vždy...?

zuzik307
8. jan 2022

@macka111 dren sa nedava vzdy, rozhoduje o tom operater podla nalezu v bruchu...

macka111
autor
8. jan 2022

@zuzik307 bože ďakujem. Vždy stretnem tých pár ľudí čo mi dajú červíka do hlavy... A potom sa bojím. A včera som ešte odniesla tu moju tasku lebo presúvali z izby do izby... A už som mala strach lebo to rozbolelo ci mi tam niečo nepuklo... Ale lekár mi dnes povedal ze pri krvácaní do brucha by som sa s ním už nebavila tak neviem a teraz ten vývod... Bolesť mam ale ved ma len čo štvrtok operovali tak hádam už bude dobre...

mmoonna
8. jan 2022

@macka111 ahoj, ja som bola na a odstránení cysty, cysta bola obrovska a nemala som vývod. Nemusí ho mať každý,závisí od stavu. Takže kľud ☺️

macka111
autor
8. jan 2022

@mmoonna ďakujem 😇a bolesti si mala dokedy? A o tom zdvihnúť si myslíš co? Mohla som tam niečo dobabrat? Ono som to preniesla z izby na chodbu... Kedy si začala tak normalne fungovať?

macka111
autor
8. jan 2022

@mmoonna a čistil si sa nejako lebo ja skoro vôbec....

macka111
autor
8. jan 2022

@mmoonna ospravedlňujem sa píšem ako Tatár ale telefón mi prepisuje.... Dakujem

mmoonna
8. jan 2022

@macka111 ja som bola už dávnejšie,tak si to už moc nepamätám. Bolesti som mala také primerané,nič hrozné,dalo sa to vydržať. Nemyslím si,že si si pri zdvíhani niečo poškodila,však si nezdvihla vrece zemiakov. Kebyxsi mala krvácanie do brucha,tak to by si tu už nepísala. ☺️

macka111
autor
8. jan 2022

@mmoonna a ešte otázka to krvácanie do brucha vieš aké sú prejavy? Brucho mam citlivé na dotyk boli celé aj nafuknuta som... Až pot na mňa vychádza... A do toho o 2 dní mam dostat krámy.... Počujem ako hrcia čreva ale brucho boľavé aj na dotyk až do krížov... Včera to také nebolo nechápem... Ako rozozná ci je to bolesť z operácie ci krvácanie do brucha ci menzes co príde....? Už som na nervy...

mmoonna
8. jan 2022

@macka111 no to ja neviem,ale myslím,že keby si krvácala do brucha,že to sú silné bolesti. Brucho máš nafúknuté a citlivé z tej laparoskopii,však ti tam vhanali vzduch. Však uvidíš,či sa ti to bude zhoršovať

gabruska1985
5. nov 2024

@mmoonna ahoj prosím ťa kde ťa operovali?

mmoonna
5. nov 2024

@gabruska1985 v nemocnici v Žiline