Ahojte chcela ba som sa opýtať, či ste niektorá absolvovala laparku v Ružomberku vo vojenskej nemocnici, chcela by som vedieť aké ste mali skúsenosti, postrehy, aký bol personál, ako dlho ste boli v nemocnici, potom doma, či to pomohlo a čo ste si so sebou museli doniesť. Ďakujem
Ja som bola na laparke kvoli GEU, po operacii som bola den na pooperacke a asi dva dni este v nemocke a potom ma prepustili do domaceho liecenia. Co sa tyka personalu na gynekologicko porodnickom oddeleni su strasne mili a ustretovi vsetci a sestricky su velmi ochotne. So sebou do nemocky ti treba toaletny papier, hygienicke potreby, vlozky a nejake pohodlne nocne kosele inak o vsetko tam je postarane.
Ja mám tiež dobré skúsenosti. Príjemné jednanie, milé sestričky, na doktorov tiež nemôžem nič zlé povedať. Prišla som v utorok, v stredu ráno ma robili a vo štvrtok ma mali pustiť domov. Lietal mi však tlak, tak si ma podržali ešte jeden deň. So sebou si zober to, čo napísala lucyliena. Ja som mala cysty na vaječníkoch a problém otehotnieť. Mne to pomohlo, otehotnela som a mám druhé dieťatko. No problém je v tom, že sa mi to znova zopakovalo a na budúci mesiac nastupujem znova na laparoskopiu. Čo sa týka rekonvalescencie, nie je žiadny problém. V pohode sa dá fungovať. O týždeň po zákroku sa vyberajú stehy.
@jancapp http://www.uvn.sk/uvn/index.php?option=com_cont...
posielam ti stránku gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia v Ružomberku a tam sa dočítaš čo si máš zobrať so sebou
@jancapp neboj treba len veriť, mne nakoniec nerobili laparku kvôli priechodnosti vajíčkovodov, ale našťastie sa miminko podarilo, ale bola to dlhá cesta a najmä psychicky ženu takéto problémy vyčerpajú, držím palčeky aby všetko dobre dopadlo a nemáš sa čoho báť, zvládneš to 🙂 daj potom vedieť ako si dopadla 🙂
ahojte, ja idem na operáciu 24.10- to je štvrtok a v piatok by ma mali pustiť domov a v pondelok by som chcela ísť do práce - je to reálne? Kedy ste išli po operácii vy do práce? Príp. ako dlho ste ostali na PN-ke? Ďakujem.
@jancapp Ja som bola na laparoskopii ohľadom ženských vecí v Ružomberku. Máš namysli gynekologické oddelenie?