Dievcence zajtra ma to caka a som dost v strese. prosim kto ste to podstupili u Kocha, napiste mi co ma caka pred operaciou, co po nej, pocity...co si mam zbalit...dakujem krasne vopred
Ahoj, uz asi pisem neskoro, ale netreba sa bat, vybavenie aj personal ma Koch profesionalny. Po operacii si pamatam dost neprijemne pocity, bezprostredne po ma bolela hlava a neskor doma ked sa mi splostovalo brusko spat a hojili rany, trvalo to tusim tri dni. A hlavne som si po operacii vydychla, ze vsetko bolo ok. Tak drzim palce 🙂
@sasshika no ak si dobre pamatam tak 120 €, ale treba si to u nich priamo zistit, lebo neviem ci ja ako ich pacientka uz som nemala nieco v cene...ale ak by som mala este ist niekedy tak len tam
Ahoj, uz asi pisem neskoro, ale netreba sa bat, vybavenie aj personal ma Koch profesionalny. Po operacii si pamatam dost neprijemne pocity, bezprostredne po ma bolela hlava a neskor doma ked sa mi splostovalo brusko spat a hojili rany, trvalo to tusim tri dni. A hlavne som si po operacii vydychla, ze vsetko bolo ok. Tak drzim palce 🙂