Ahojte, zajtra ma čaká laparoskopicka operácia a pri konzultácii s Dr. sme si prechádzali predtlacene poučenie, bolo tam nejesť, nepiť, čo si treba doniesť, EKG vybaviť, test na covid (to vyskrtol že to netreba) a bolo tam aby som si deň pred operáciou doma, to je dnes, zaviedla klystír čipky, ale aj to preskrtol kýval hlavou že môžem nemusím... A teraz nad tým rozmýšľam, guglim, všade píšu, čo som čítala, že dávajú klystír.. prosím upokojte ma, že to nie je nutné 🙏
Možno ti urobia klystír tam. Ja som kedysi dostala domov glycerínový čípok a teraz idem a vraj bude aj klystír 😂
Ja som klystir nemala pred laparo a ani mi ho nikto nespominal, neponukal.
Laparoskopicky mi odstraňovali cystu z vaječníka a robili mi klystír v nemocnici. Veľmi som sa bála, ale nebolo to až také hrozné.. akože nebol to môj top najdôstojnejší zážitok v živote ale mala som väčší strach ako to v skutočnosti bolo.
Ak chcu klystir, urobia ti ho v nemocnici pred operaciou. Ale ja som na viacerych lahsich zakrokoch bola bez. Pred vaznejsou operaciou mi ho urobili. Pred porodom mi ho nestihli urobit a aj tak som tu 😀
A hlavne, nie je to vobec nic hrozne.
Klystír som absolvovala 2x 2 pôrody toho sa "neobávam" 😁 len to že sama by som si ho robila ma odraduje 😅 idem na súkromnú kliniku a nemyslim si že mi ho spravia keď to písali v poučení že doma treba... Jaaj ale dievčatá ste ma potešili tým že ste nemali môžem ísť kľudne spať 😁😁 ďakujem 🙏
ja som deň pred laparo dostala domov glycer. Cipok🙂
zalezi od nemocky, viem ze Ruzinov robi klystire
No ja som musela pit fortrans na precistenie criev, strasna morda v mojom pripade, klystir neakceptoval lekar ako dostatocny.
Ahoj,bola som nedávno a nie nedávali mi klystir vôbec.Len som nejedla a nepila od večera.😉