Ahojte, po asi 7 mesiacoch som sa konečne niekde posunula. Moje bolesti trvali už niekoľko mesiacov, bolesti podbruška, bolesti ktoré vyžarovali až tam dole a pálenie. V piatok mam termín na laparoskopiu no bojím sa a mám obavy že to bude úplne zbytočné. Všetky moje výsledky krvi, CRP, dokonca som bola na MR, boli v poriadku ,čo sa týka pohlavných orgánov. Jedine z USG mi môj gynekológ povedal že mám malú maternicu. Na ďalšom USG že mám drobné vaječníky. Ale nevideli to ako nejaký problém. No mám nízky estrogén, už niekoľko mesiacov a uvažujem nad tým či tie bolesti nemôžu byť naozaj spoločne práve s týmto. Je možné že celý čas moje bolesti súviseli iba s tým ze mam nízky estrogén ? Lebo som nikdy nepočula že sa to prejavuje takto. Teraz neviem čo robiť a nechcem zbytočné podstúpiť invazivny zákrok keď mi vpodstate nič vážne nie je. Ak sa do týchto veci niekto rozumie budem rada ak mi poradíte. Tie bolesti sú asi posledné 2 týždne úplne mierne. Už ich skoro vôbec necítim. No raz sa to stalo už tiež že som nemala asi mesiac žiadne bolesti a potom sa to opäť vrátilo.
@roztlieskavacka už tam mám aj vybavenú hospitalizáciu a neviem či sa to dá tak ľahko zrušiť, či nebude problém
Radšej nie, hovorí sa že lps je neinvazivny zákrok, ale keď už teraz máš bolesti neviem čo bude keď budeš mat po lps operácii zrasty ktoré vznikajú po nej.