Ahojte, mali ste po aplikácii lactofeel gél štípanie v pošve? Dnes som si dala prvú dávku a brutálne to stipe, pochybujem že to tak má byť 😐
V pošve nemá stipat, ak ta štípe "vonku" tak si dala vela a vyteka
@viestta no práveže vnútri..🤷
@mamamasama rýchlo prestalo čo znamená? Brala si ho potom ďalej?
@marthy001 po pár minútach. Brala som ho naďalej. Mala som problémy v tehotenstve a lactofeel vždy zabral 🙂
@mamamasama tiež som mala v druhej polovici tehu stále niečo, 3x som brala macmiror, raz nejaké probiotiká a všetko pomohlo na chvíľu, potom zase všetko odznovu.... Toto mi dnes dr odporučil, ale mňa to teda stipe dosť tak vyskúšam ešte asi zajtra s uvidíme 🤷
@marthy001 áno stipalo, vnútri a aj vonku. Vnútri len trosku a prestalo to, ale vonku tak viac. Lenze vonku to stiahlo, lebo som to mala podráždene po umývaní a skrabani.
@marthy001 mne brutal stipal v tehu, uz som cakala, kedy budem krvacat...... 🙄🙄🙄🙄 Presla som na gynimun. 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
@marthy001 Ahoj, ja ho akurát užívam. Ale som tehotná v 7 týždni. Mala som v predchádzajúcim tehotenstve problém s mykózou a koli nej som aj prišla o bábätko v 6 mesiaci. Takze teraz radšej takto hneď pri svrbení pÁleni skúšam lactofeel( avšak v pondelok idem ku gynekologovi) skúšam len druhý deň a hneď po aplikácii pekelne štípe, potom to prejde do super úľavy. Tak neviem či to tak má byť 🤷🏼♀️ Spýtam sa gyndoša
@111jozefina111 mne z gynimun opuchla pošva 🤷🏼♀️,
@lienka0220 tak daj potom vedieť, ja nechcem môjho stále terorizovať 😅 a držím palce s babom 😊
Ano stipal skusila som jeden a letel do kosa
@marthy001 napíšem zajtra ☺️😀
@marthy001 mňa to tiež štípalo, ale rýchlo prestalo...