Kyselina listová a predčasný menzes

12. okt 2022

Ahojte nenašla som podobnú tému, tak sa radšej pýtam. Plánujeme s priateľom bábätko a objednala som si kyselinu listovú, včera mi prišla tak som si hneď jednu dala a asi hodinu na to mi začala menštruácia pričom som mala dostať najskôr o týždeň. Môže to byť práve tou kyselinou, tým že podporuje krvotvorbu? Inak nemám vo zvyku dostávať skôr, vždy ak tak meškám pár dní. Keď som bola malá, musela som chodievať na vitamínové injekcie kvôli častému a silnému krvácaniu, mávala som menzes aj 3 krát do mesiaca kým sa mi to všetko dalo doporiadku chodila som asi rok a pol tak dúfam že to nemôže byť nejako spojené s tým a že mi to nepokazí šancu na otehotnenie :( ďakujem všetkým za rady a skúsenosti.

domka222
12. okt 2022

Užívam ju roky na krvotvorbu, ale po jednej tabletke určite nebude mať s tým súvis

majamat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
12. okt 2022

@majamat ďakujem, ja som si aj vravela že blbosť tak rýchlo ale tým že som mávala predtým tie problémy tak som sa zľakla či náhodou. Inak nedostatok vitamínu D mám pravidelne každú zimu a keďže je už jeseň menej slnka dávalo by to aj zmysel. Každopádne včera som začala brať aj Dčko tak snáď to dá dokopy. Ďakujem ešte raz 🙂

majamat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
12. okt 2022

@majamat ja mám od 12tich rokov artritídu a vitamín D je kapitola sama o sebe, viem o čom to je 😃 najhoršie keď má človek citlivú pokožku a na slnku nevydrží, v mojom prípade aj to slnenie je utrpenie

majamat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ninah1486
2. nov 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja si nemyslim ze by take cosi malo suvislost, tiez beriem kyselinu listovu ale ziadne zmeny nepocitujem

beahavala
7. nov 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

pocas tehu som aj ja brala kyselinu listovu, kupovala som si ogestan ale nemala som taketo komplikacie, najlepsie ked sa poradis s lekarkou