Ahojte, miusim na kyretaz (zamlknuty potrat) a rada by som bola co najskor, kedze este dojcim. Robia to v niektorej statnej nemocnici v BA ako jednodnovu zalezitost? (Rano pridem, poobede odidem?) alebo musim do sukromnej?
mne diagnostikovali -missed abortus- v ruzinovskej nemocnici.. tam mi vypisali papier na predoperacne vysetrenia. Kedze som bola v soku (nechcela som verit tomu, ze mi plod nezije, lebo som inak nic necitila, ani nekrvacala, bola som v 9tt), este v ten den sme sli na Kramare, aby ma aj tam vysetrili. No oni mi potvrdili to iste- nebolo vidno akciu srdiecka, tak mi povedali, ze mam prist na druhy den rano, nalacno, zoberu mi krv, spravia mi EKG, a lekar, ktory bude mat sluzbu, mi spravi zakrok... tak aj bolo.
Na druhy den rano mi spravili vsetky vysetrenia, a kym som cakala na zakrok, lezala som na lozku s dalsimi dvomi zenami, potom sme sli rad za radom do operacnej saly... cele to trvalo 15 a uz som bola naspat na izbe 🙂
Podla mna tam skus ist co najskor, mozno este dnes nejakeho lekara tam stihnes.. nech ta na zajtra objednaju.
Aj u mna to bolo presne takto... stvrtok poobede vysledky a piatok kyret
@floralys tak snad, ked mas zamlknuty potrat, tak ta lekar uz informoval, ze kam mas ist a co mas robit! Ved to nie je sranda, ten lekar, ktory ta diagnostikoval, ti zarucene dal informacie, vsakze....
@maciatkolulu Informacie ktore som dostl su, ze mam ist na antolsku, kde budem cez noc, alebo aj viac, ak budu mat urgenty, alebo do kocha, kde to bude za jeden den. Nic viac. Takze fakt netusim a samozrejme, ze mi vtedy stala hlava inde a na dalsie detaily som sa nepytala.
@maciatkolulu a dostala som len papier, kde je diagnostikovany MA a odporucenie na kyretaz. V jednej vete je to zhrnute
ja som bola v mesissime. Tiez - rano nastup, okolo 11 na sale, o 14 ma pustili domov..
*Medissime
@floralys tak isto odporúčam koch. Za pól dna som bola doma. Žiadne problemi žiadne komplikácie. Dokonca ma tak dokonale vyčistili že som nemala žiadny zápal ani infekciu skoro 3 roky po. Pritom predtým som mávala skoro každé 3 mesiace nejaký problém.
Ahojte, ja musím tiež na kyretaz po ma. Neviem či mám ísť na antolsku alebo do súkrom.centra, platí sa to všade?
@rainee chod na antolsku, neplatis nic. Rano prides, poobede odides.
@rainee ja som bola tiez pred 2 mesiacmi v Kochu. Odhliadnuc od toho, preco som tam bolo, to bol velmi prijemny pobyt. Odporucam.
@kika2810
@miskamilka baby, ake vysetrenia ste potom absolvovali u svojho gynekologa? Ja som po prvom menzese sla za nim, ale ziadne kontrolne vysetrenie ani stery mi nerobil (citala som, ze by sa to malo). Vypisal ma akurat na genetiku vratane hematologie a vraj mam poto prist s vysledkami.
Citala som, ze chlamydie napriklad alebo mykoplazmy mozu sposobit MA a niekedy pacient nema ziadne priznaky. Tak vaham, ci jeho postup bol spravny a ci si to radsej nemam unho vynutit.
@chiara_elle ja ziadne.. ak sa mi podari zase otehotniet a bude to ok, tak asi ani netreba, ak by sa to nedajboze zopakovalo, potom budem ziadat nejake vysetrenia urcite.. ale verim, ze nebude treba ;)
Tak už to mám za sebou. Bola som v medicentre hsc na strečnianskej, odporúčam.
Ja som bola v Bari group v Galante a odporucam. Sice to nie je statne ale uzasny pristup, moderne zariadenie a nemala som skoro ziadne komplikacie.... len to tam je ako na beziacom pase...
Ahojte, chcem sa informovať keďže musím ísť na kyret.zaujima ma hlavne to ze určite chcem byť ešte vten deň doma keďže kojím a syn nevie bezomňa spinkať. Takže moja otázka je, že či bola niektorá v medicentrum hsc strečnianska a koľko to stojí. A potom Koch a koľko to stojí. Ci je rozdiel keď ide o nedobrovoľný kyret a dobrovoľným.myslim v cene. Ďakujem za každú odpoveď. Už som cela z toho mimo. Človek sa teší a zrazu musí riešiť takéto veci.
@floralys ahoj, ja som bola na Kramaroch, 4.12.2014 - rano na 7mu tam, o 12.30 zakrok a o 4tej som mohla domov.
Drz sa 🙂