Kyretáž polypu

24. mar 2022

Mám polyp, silno krvacam dostala som Dufaston, ak mi po menzese neklesne hrubka výstrelky sliznice musím ísť na kyretaz.Mam paničky strach z uspania okrem pôrodu som nikdy nebola v nemocnici.Tento zákrok sa nedá robiť ambulantne, alebo v spinaly?

xiaomi_
24. mar 2022

ja som bola na diagnostickom kyrete a je to ambulantny zakrok 15 minut

autor
24. mar 2022

@xiaomi_ naozaj to si ma potešila.A čo si mala aký problém?Ja sa strašne bojím uspania🙂

xiaomi_
24. mar 2022

zblbnuty menzes, silne krvacanie ... no tak ci tak som musela mat predoperacne vysetrenia , ides lahnes na kozu, pichnu a hned spis, zobudila som sa asi po hodine a to uz som lezala na dospavacke, este hodinku som polezala a dovi dopo, ale musela som mat doprovod domov

nika_val
24. mar 2022

Nie kyret určite nie v spinali to musí isť cez celkovu anestézu.. ale sú aj jednodňove kliniky kde ráno prídeš urobia zákrok a poobede ideš domov

marianarem
24. mar 2022

Aj ja som na tom bola, tiez som sa bala narkozy a preto ma sokovalo, ako dobre som sa po nej citila 🙂 Su rozne reakcie na nu, no mne bolo po nej velmi prijemne, taka dobre naladena som bola 🙂

nika_val
24. mar 2022

Rizika anestezy su samozrejme rozne.. ja osobne som mala nejaku reakciu kožnu že mi po celom tele naskákali červené flaky.. po 3hod to zmizlo a pani co lezala so mnou jej bolo zle a zvracala
Ale urcite sa neodporuca ist na kyretaz len pri spinali..to nie je vobec vhodne oni nevedia ten krcok tak umrtvit aby zena naozaj nic necitila