Mám polyp, silno krvacam dostala som Dufaston, ak mi po menzese neklesne hrubka výstrelky sliznice musím ísť na kyretaz.Mam paničky strach z uspania okrem pôrodu som nikdy nebola v nemocnici.Tento zákrok sa nedá robiť ambulantne, alebo v spinaly?
@xiaomi_ naozaj to si ma potešila.A čo si mala aký problém?Ja sa strašne bojím uspania🙂
zblbnuty menzes, silne krvacanie ... no tak ci tak som musela mat predoperacne vysetrenia , ides lahnes na kozu, pichnu a hned spis, zobudila som sa asi po hodine a to uz som lezala na dospavacke, este hodinku som polezala a dovi dopo, ale musela som mat doprovod domov
Nie kyret určite nie v spinali to musí isť cez celkovu anestézu.. ale sú aj jednodňove kliniky kde ráno prídeš urobia zákrok a poobede ideš domov
Aj ja som na tom bola, tiez som sa bala narkozy a preto ma sokovalo, ako dobre som sa po nej citila 🙂 Su rozne reakcie na nu, no mne bolo po nej velmi prijemne, taka dobre naladena som bola 🙂
Rizika anestezy su samozrejme rozne.. ja osobne som mala nejaku reakciu kožnu že mi po celom tele naskákali červené flaky.. po 3hod to zmizlo a pani co lezala so mnou jej bolo zle a zvracala
Ale urcite sa neodporuca ist na kyretaz len pri spinali..to nie je vobec vhodne oni nevedia ten krcok tak umrtvit aby zena naozaj nic necitila
ja som bola na diagnostickom kyrete a je to ambulantny zakrok 15 minut