Kyretáž - deň po zákroku

16. nov 2024

Baby chcem sa opýtať včera mi robili kyteraz kvôli miset .
Ako ste to mali vy len v ten deň po zákroku ste krvácali a na druhy deň už nič vôbec? Len také pocíti v podbrušku ako pri ms včera keď mi robili v nemocnici som dosť krvacala a už potom od večera do dnes nič ani znak. Mam obavy ci ma dobre vyčistili lebo co bola somnou na izbe mi povedala jedna baba že už je tam po druhý krát a zle ju vyčistili nechali ešte zvyšky po mesiaci musela prísť znovu a ten rovnaký doktor robil včera mne tak sa bojím úprimne 🥺 dosť prežívam stratu dieťaťa ako tak sa snažím myslieť pozitívne

trgypadl
16. nov 2024

Je to velmi individualne s krvacanim,niekto krvaca viac ,niekto menej,niekto vobec ,niekto len spini,ak sa Ti cokolvek nebude zdat smer svoj gyn

moolnarkaa
16. nov 2024

Je to naozaj u každej inak. Ja som napr tiež na druhý deň vobec nekrvácala, spustilo sa mi to o par dni, ale bolo to skôr len také spinenie. Nakoniec to trvalo asi dva týždne. Ono sa ti to môže každý deň meniť. Pokial nebudeš mat nejake hrozné bolesti (tie prvé dni je to naozaj ako MS bolesti), tak je všetko v poriadku. Oddychuj, nenamáhaj sa. Držím palce, neboj, bude to všetko dobré 🍀❤️‍🩹

ronie338
16. nov 2024

Ja som mala kyret teraz vo štvrtok po zamlcanom a nekrvacam, len slabo spinim, občas zabolí. Po kyrete som krvacala ale nič hrozné, večer ma domov pustili a odvtedy fajn.

zobaka
16. nov 2024

nekrvacala, pichli mi injekciu, nech sa rozkrvacam, potom az som krvacala, ale ja som sa citila dobre