Kyretáž a menštruácia

11. jan 2023

Baby v júli 2022 som musela podstúpiť kyretaz. Menštruácia normálne bola aj všetko do januára.

V decembri som bola trochu nachladnutá ale nebrala som antibiotika.

Menstruacia mi meskala v januári a mam ju len veľmi slabú.

Co to môže byť? Bojím sa. Neviem ale veľmi pomaly sa mi spúšťa.

zojanka
11. jan 2023

A čoho sa presne bojíš ?? Nie každý cyklus musí byť rovnaký ako tie predchádzajúce. Môže sa stať že menštruácia mešká a môže sa stať aj že bude slabšia. Nieje to nič nezvyčajné. Mne tiež prišla teraz trošku neskôr a mala som ju len 1,5 dňa namiesto zvyčajných 4roch dní. Sprav si test či niesi tehotná náhodou. Uvidíš aká bude tá ďalšia menšruácia čo príde. Pokiaľ by si mala neobvyklé bolesti alebo niečo tak sa objednaj k lekárovi.

autor
11. jan 2023

@zojanka bolesti nemám. Prišli sme o bábätko v 8tt a musela ísť na kyretaz odvtedy som na dne. Neustále sa kontrolujem a bojím aby som nemala nejaké zdravotné problémy aby som ešte niekedy mohla mať dieťa. Preto sa bojím ci to nemá súvis s tou kyretazou a teda čítala som na nete všeličo áno viem... lebo pred kyretazou som mala normálne menštruáciu a teraz toto.

zojanka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evuska135
12. jan 2023

Ja so po kyrete otehotnela hned po prvej ms hlavne klud nestresuj sa

mariska1989
12. jan 2023

Čo tak test ??? Neskúšala si ?

basska_b
12. jan 2023

Toto po chorobe byva uplne bezne. Telo regenerovalo, setrilo sily a netvorilo tolko vystelky. Ja som mala kyret po MA v 11tt minule Vianoce. Cyklus sa pomalicky daval dohromady, prvy den MS bol taky normalnej intenzity, ale zvysnych aj 6 dni len spinenie. Tiez som sa bala. Mam uz 2 porody a jednu kyretaz za sebou (zvysok placenty), tak som sa bala, ci mi bude dopriate. Ale prisla jar, slniecko, dalo mi to novu nadej. Niekde na konovi som citala o megadavkach vitaminu E. Piata menstruacia uz bola lepsej intenzity, zacala som chodit na latino,nech "rozprudim krv". V ten cyklus som otehotnela. Moc drzim palce, aby aj k tebe prislo vytuzene dietatko 🙏