Ahojte, chcem sa spýtať dievčat, ktoré zažili v posledných mesiacoch/ týždňoch kyret, aký ste mali priebeh po ňom?..kolko dní ste krvácali alebo vôbec?...ja som 4 dni po nekrvacala vôbec, dnes sa mi trochu pustila krv...ďakujem za odpovede
@marri001 Ja som krvacala len pár dní, už všetko bolo vyčistené von, tak to bolo veľmi veľmi mierne krvácanie. Keby si sa rozkrvácala náhle a silno v takých nárazových vlnach resp. ak by išli z teba väčšie a početné zrazeniny, treba utekať tam, kde ti zákrok robili, lebo zrejme ti tam čosi zostalo.
ja som krvacala 14dni a stalos a, ze obcas slabsie, obcas silnejsie. pokial nemas vlemi silne krvacanie, vlemi silne bolesti, ci zvysenu teplotu ( pripadne horucku ), tak to zrejme bude OK. mozno je este ieco v maternici, co sa musi vycistit. uvidis,a ko to bude pokracovat.
Prvé 2-3dni veľmi silno,do týždňa už vôbec,ale prišli silné bolesti a horúčka-chytila som v nemocnici baktériu a silnú infekciu,krvácanie už potom nebolo,len nepríjemné pocity.Po antibiotikách mi dlho trvalo dať sa do poriadku fyzicky.Psychika ani nehovorím,no mala som viac MA a dúfam,že podobné nie je tvoj prípad a všetko bude dobré a onedlho budeš šťastná.😉My už teraz čakáme tretie.
Je to hrozné čím všetkým si musíme prejsť :/ ale to zvládneme 🙂.. no zákrok mi robili na moje požiadanie pod sonom, tak vraveli, že je všetko ok..no na kontrolu k svojmu dr. mám ísť až o pár dní, tak som aj v strese, aby to bolo naozaj v poriadku
@marri001 ja som mierne krvacala 7 dni, do 24DC som spinila, potom par dni klud a potom som zase spinila az do prvej MS (prisla na 38 dni po kyrete)