Kvasinková infekcia z dôvodu hormonálnej nerovnováhy

16. mar 2022

Ahojte máte niektorá podobnú skúsenosť?
Kvasinkova infekcia z dôvodu hormonálnej nerovnováhy?
Vždy do ovulácie som v pohode, po ovulácii príde silné PMS to by sa ešte dalo prežiť ale ta kvasinkova infekcia.. Príde 17Dc a koniec 2 týždne som nepoužitelná.. Už neviem ako ďalej..nestretla ste sa s tým niektorá? Masti ký výplach sedavé kúpele atď atď.. To pomôže len dočasne na par hodín.. Vždy to prejde s nástupom MS..

terry658
16. mar 2022

Ja som mala takto dlhé roky a nakoniec to neboli kvasinky ale histaminova intolerancia. Ako mam dietu už sa to nevratilo. A keď hovorím že som to mala roky tak som to mala skoro každý mesiac vyše 6 rokov.

autor
16. mar 2022

@terry658 ja sa s tým už tiež trápim cez 2 roky, doslova už nevládzem..

terry658
16. mar 2022

Ja som už bola zúfalá. Brala som probiotika, dokonca som schudla cez 20 kil. Jedla som extra zdravo, nejedla som žiadne sacharidy a aj tak som mala stále problémy. Gynekológ mi len povedal, že ho to mrzí ale nevie mi pomôcť.

autor
19. mar 2022

@terry658 prosím ta a s otehotnenim si problém nemala? Toho sa najviac obávám..

terry658
19. mar 2022

Mala ale hlavne kvôli tomu, že mám PCOS. No začali sme skoro plánovať rodinu, už v 22 sa nám narodila dcérka a o dva a pol roka synček. Ale vždy pred otehotnenim som držala surovú stravu niekoľko mediacov a cvičila som. Bola som v takej pohodičkovej nálade a vždy vtedy sa zadarilo.