Ahoj zienky.
Potrebovala by som radu/usmernenie/cokolvek pre vaginalnu mykozu.
Mam 36 a nikdy som tieto problemy nemala, ci uz po kúpaní po wellness vždy som bola ok. Pred cca 2 tyzdnami som pouzila Jessa int.gel. z DM predtym som ho nikdy nepouzivala a vznikla mi z toho hrozna reakcia. Palenie, začervenanie, výtok a iné. Lekár mi predpisal Prokanazol ale bolesti mi neustupuju.
Máte nejaké rady co robiť? Som už zúfalá,mam sedavé zamestnanie, neviem obsediet.
Ďakujem
jessa je parfumovaný? To môže byť problém. Jednodňová tabletka canesten mi zatial vždy pomohla
Tiež mám odskúšaný Canesten na tieto veci. No myslím si že ak bol parfumovaný tak môže byť z toho. Ja pouzivam Saforelle a z toho sa mi to teda este nestalo.
Ja to mam tiež od minulej nedele odkedy som vypila u kamošky fľašu prosecca, normálne sa mi plakať chce dala som si tam už polyginax, maccmiror toto hento nič mi nezaberá už normálne nemám chuť na nič. Krpec ma prázdniny a ja ležím doma bez nálady a mam pocit ze zosaliem z toho 😭
@lubkovaandrejka áno viem, používala som obe ale rýchlejšie a jednoduchšie je canesten. Teda pre mňa aspoň
Napíš mi do ip
Ja som mala po pôrode a bolo to dosť rozšírené a mala som taky mix jemazol a keď ten nepomohol čo nepomohol tak canesten conbi aj tabletku aj krém s to už zabralo plus probiotiká
Jessa gel je dost parfemovany, nabuduce si kup neparfenovany Saforelle, Lactacyd, Idelyn ...atd
Baby radili volnopredajne moznosti, ale nezabudaj preliecit partnera ak mas
Kup si Canesten combi v lekarni.
Ahoj, no ak su to kvasinky, mne vzdy doktprka poradila volnopredajny jenamazol a nestalo sa,ze by nezabral. A este mam doma v lekarnicke multigyn actigel a ten pouzivam,ak citim,ze mam palenie alebo mi zacina zapal, ten je vyborny. Tak skus, snad ti nieco z toho pomoze 🙂