Dobrý deň,je pravda že po operácii (hysterektomia) ktorá prebehla laparoskopicky nemám nárok na kúpeľnú liečbu? Ma niekto prosím skúsenosť?
A XI/3 podľa Stavy po operáciách gynekológ, 21
základnej vnútorných rodidiel všeobecný lekár
diagnózy do 6 mesiacov po
operácii, vynímajúc
operácie diagnostické
a laparoskopické bez
komplikácií.
https://www.vszp.sk/poistenci/zdravotna-starost...
tabuľka hovorí, že nárok nemáš
@gabiso3 ide o tu laparoskopiu,gynekolog mi dnes povedal vraj nemam nárok
@daniela232 nemas narok. Znama to zistovala.
@veronikaszabova ďakujem
Mne tiez zamietli kúpele , ale pani co bola so mnou na izbe v nemocnici uz je v kúpeľoch ,Robili jej to isté, odstránenie laparoskopicky ,miomy na maternici,spolu sme odchádzali,nemala komplikacie,tak neviem preco jej schvalili a mne nie
@veron333 a nemôže to byť náhodou aj v poisťovni?🤔
a ten gynekológ je posudkový lekár v poisťovni? Mudrlant, treba si podať žiadosť a stanú sa 2 veci, buď schvália alebo zamietnu. Nič viac.
@bestmate presne,,mudrlant" veď on ani nevedel že na pcr test uz treba výmenný lístok ,ani ten mi nechcel dať,a vlastne ani nedal,ale pisala som mail do poisťovne,pripadne tam pôjdem osobne sa spýtať
@daniela232 máme rovnaku poisťovňu vseob.aj gynekologicku rovnaku
@daniela232 Zdravím. Včera mi došlo zamietnutie z VZP po laparo odstranenie vajcovodov a vaječníkov /salpingektomia a adbexektómia/. Po tel.konzultácii a po otázke ako súvisí laparo so zotavovaním sa z mojej operácie, odpoveď môžem sa odvolať čomu samozrejme aj vyhoviem 😒
Neviete náhodou ako je to s kúpeľmi po laparoskopickej hysterektomii,som vo Vš.zdr. poisťovni
@daniela232 nie je to pravda. Treba si o kúpele požiadať.