Kúpeľná liečba po hysterektómii

4. máj 2021

Som 2 tyždne po tejto operácii. S lekarom som sa ešte o tom nebavila. Chcela by som sa opytať, ako je to teraz počas covidoveho obdobia s kupeľnou liečbou?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
e1i
4. máj 2021

teta je teraz akurat zajtra konci, mala LAVH

autor
4. máj 2021

Prosim Vas, ake su tam obmedzenia?

autor
4. máj 2021

Možem si kupeľny pobyt presunuť na neskorši termin. Do akej doby po operácii mam vlastne na tie kupele narok?

e1i
4. máj 2021

Stavy po operáciách vnútorných rodidiel do 6 mesiacov po operácii

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
e1i
4. máj 2021

@viestta testuju aj teraz 2x do týždňa,kamoska mi hovorila a napr do bazena sa zapisuju kedy chcu ist

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
e1i
4. máj 2021

@viestta ja pisem skusenost kamosky ktora je teraz u nas v kupeloch a dnes mi vravela.po a stv ich testuju Ag
jedlo maju svedske stoly ale musia mat respirator a rukavice. v celom vnutri kupelov vzdy respirator,upozornuju ich. bar funguje ze si mozu na izbu vziat teraz asi uz aj na terase dat

ivkazba
5. máj 2021

My sme chodili posledné 2 mesiace pravidelne do Rajeckých, vôbec by som neriešila odloženie kúpeľov na neskoršie kvôli korone. Boli sme vždy testovaní, na procedúrach som bola vždy sama, nič skupinové, v bazénoch obmedzený počet ľudí. Určite sa skôr nakazím v preplnenom Lidli ako v kúpeľoch. A ten pooperačný stav treba podľa mňa regenerovať čím skôr, odďaľovaním sa podľa mňa bude znižovať účinok.