Ahojte, dámy,
mám takú dielmu. Milujem plávanie a kúpanie, preto by som najradšej celé leto trávila pri vode, avšak, nechcem si so sebou doniesť domov aj nejakú nepríjemnú pleseň či inú chorobu.
Ako toto riešite, prosím? Máte nejaké špeciálne lieky/doplnky? Či sa len vyhýbate kúpaliskám?
Ja som síce nezvykla byť náchýná na tieto choroby, no mám momentálne isté zmeny na krčku maternice a idem o pol roka na kontrolu, tak premýšľam, či dovtedy návštevami kúpalísk nemôžem svoj stav nejako zhoršiť.
Ďakujem vám za rady. 🙂
Na kúpanie sú určené špeciálne tampóny, neviem aká značka.
Ano, tie tampony vedia pomoct jednoznacne, ja sa ale priznam, ze mne uplne nevyhovovali. Na znacku si uz nespomeniem, ale hrozne mi to vadilo. Radsej som sla bez a nic sa mi nestalo. To samozrejme neznamena, ze to radim aj tebe. 🙂 Vyskusaj rozhodne.
Ja som sa ako dieťa kúpala v bazénoch často. Ako dospelá som šla do bazéna len raz, mala som jedno akné na čele, poškrabkala som si to akné v bazéne a na druhý deň som vstala s ksichtom 2x väčším než bežne a hlavu som mala takú obrovskú, že sa mi ani klobúk nedal nasadiť nech sa "skryjem" pred tvárami rekreantov :D :D mňa by už do bazénu nik nedostal :D
Tabletkové antibiotiká nezabrali vôbec, celkovo mi na dovolenke nevedeli nijak pomôcť, tak som s hentým ozrutným ksichtom šla domov a potom v nemocnici ma dali dokopy :D
@danielittar ďakujem 🙂
@januska12323 pozruem, vďaka. 🙂
@verca888 ďakujem Ti za nazor. 🙂
@danielittar @januska12323 Tampony na kupanie su urcene aj na kupanie pocas menstruacie? Aj v tie prve dni? Ci len na konci? Reku kvoli tej vazeline ci tampon vsaje co ma...
Mam sice po 30 tke ale nikdy doteraz som to nemusela riesit tak neviem ako to je. Ďakujem. 😄
@kapanek1 počas menštruácie swimpon alebo klasika ob, senta sú len s vazelinou
Tie kúpacie tampóny mi prídu ako ďalšie riešenie neexistujúceho problému, ktoré v konečnom dôsledku môže viac uškodiť ako pomôcť.
@k47 a to prečo píšeš? 🤦🏻♀️ Veď sú obalené vazelinou, ktorá chráni telo pred baktériami a infekciou, zrejme si to ani neskúšala a už robíš zavery
@k47 ako si na to prisla?
Mne vznikne nerovnovaha pH aj mori, takze posledna sanca ktoru vyskusam - tampony.
V bazenoch som nebola desatrocia, hnusi sa mi to a vzdy som mala po tom diskomfort.
@mrs_potato pouziť špeciálne tampony na kupanie a meniť každú hodinu
Ahoj. Skús tampóny na kúpanie, sú pokryté lekárskou vazelínou a nič nepustia dnu. Napr. Senta protect, kúpiš aj v Dmke