Kultivácia u gynekológa a stratené výsledky

20. sep 2023

Ahojte,

v utorok 12.9. som bola u gynekologicky na kultivacii lebo som tehotna a mam nejaky problem. Dnes som volala sestricke ci uz su vysledky, a sama bola prekvapena ze este neprišli, lebo zvycajne vysledky kultivacie pridu tak za 3 dni. Je mozne, ze sa vzorka niekde v labaku stratila ?
Pripadne viem si to overit aj sama ked zavolam do Medirexu, alebo take informacie moze pozadovat len lekar ? Dakujem

janinah
21. sep 2023

Predpokladám.ze sestrička sľúbila.ze ich bude hľadať.mal by mať lekár prístup do systému a vidieť svojich pacientov.moj manžel dr.to tak ma.Strata je možná.pracuju s tým ľudia.nie roboty .

katka1989ba
21. sep 2023

U mňa to bolo rovnako. Bola som na kultivacii (na streptokoka) v utorok, v piatok som mala volať o výsledky a neboli. Potom mala 2 týždne dovolenku, tak až potom som sa dostala k výsledkom 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

autor
21. sep 2023

@katka1989ba no lenze ona nemala dovolenku, akurat v piatok bol sviatok, tak aj sama sestricka povedala ze az v pondelok budu vysledky. A vcera bola streda a nic 🤦‍♀️

autor
21. sep 2023

@janinah neslubila, volala som tam vcera doobedu, sama sa zacudovala ze este vysledky neprisli pozerala to v pocitaci, a povedala ze im chodia vysledky okolo obeda, tak ze potom sa ozve. A neozvala sa, takze nic neprislo. Dnes tam musim asi volat zas .