Ahojte baby, máte nejaké skúsenosti s kúpeľmi pokiaľ ide o neplodnosť? resp. ktoré kúpele sú nato lepšie Lúčky či Ružbachy (alebo niečo ďalšie)? Ďakujem
@janickacrazy Ďakujem za odpoveď. Veď jasné tvrdiť že je to len tým sa nedá...ja len zbieram info kam ísť skúsiť, či niekto má nejaké skúsenosti s týmt. Ešte nikdy som nebola v žiadnych kúpeľoch a teraz sa naskytla možnosť skúsiť toto...máme za sebou neúspešné 2x iui, 2xivf...skúsili sme už všetko ešte toto ostalo. Chápem, čo by som aj ja dala aspoň za 1bábo 🙂
@slimko Čo som počula, tak Lúčky si v tomto celkom pochvaľujú, tak dúfam, že vám to pomože, ved za pokus nič nedáš. Držím ti palčeky, aby si sa dočkala bábatka.
@mirpet ano on musi vypisat komllet papiere pre poistovnu, odnesies slebo posles im to + dolozit nejake lek.spravy ze preco ziadas a co si podnikla ( aspon mna pone domov poslali ze len tlaciva od dr.nestacia) a cakas pokym poistovna schvali..povacsine vzdy na Bcko schvalia lebo nemaly peniaz sama doplacas...a daju ti na vyber ktore kupele su pre tvpj problem vhodne a ty si vyberies a uz sama s kupelmi dohodnes kam chces ist a v akom datume
@slimko Kamoška bola v Lúčkach, potom sa im podarilo bábo, ale tak neviem, či to bolo tým alebo iným, to ťažko povedať. Teraz by chceli ešte jedno, ale už sa im dlhšie zase nedarí, no ona má už po 40, takže je rada aj za to jedno.