Ktorý urológ robí cystoskopiu v Bratislave?

biankaa27
15. máj 2017

Ahojte, chcela by som sa spytat, ci niektora z Vas, pozna urologa v Bratislave ktory urobi vysetrenie(cystoskopia) pod kratkou narkozou. Dakujem Vam za pomoc....

sisaka
15. máj 2017

@biankaa27 naco narkozu preboha? Localne umrtvenie nejakym lidocaine gel, neboli to vobec, urcite menej neprijemne ako gynekologicke vysterenie.

zviz
15. máj 2017

Ja som toto vysetrenie prezila pred dvomi mesiacmi. Bolo to neprijemne, v podstate ako cievkovanie a teda ja mam z cievkovania nocne mory. Samotne vysetrenie nebolelo, skor som mala potom cely zvysok dna stipanie pri cikani a to bolo auuu. Pokial viem, cystoskopiu v narkoze robia iba detom, moja vtedy dvojrocna to absolvovala v narkoze.

biankaa27
autor
15. máj 2017

Mna vo stvrtok cievkovali a bolo to hrozne, aj lekar skonstatoval ze taku reakciu este nezazil a mysli si ze tam mozem mat polyp... Tak cystoskopiu si fakt neviem predstavit... Dakujem za odpovede, ale hladam nejaku babu ktora mi odporucit lekara co mi to spravi.

zviz
16. máj 2017

@biankaa27 no bezny lekar to isto nespravi, ved narkoza nie je len tak, na to treba anesteziologa. Skus sa na to informovat v nemocnici. Dcere to robili v narkoze na Kramaroch. Tiez tam mala polyp, ktory jej pocas anestezy hned aj vybrali.

biankaa27
autor
16. máj 2017

Ano viem, ze bezny lekar asi nie. Ok, dakujem ti pekne za info.

hexena
21. jan 2018

Prosim neviete poradit kde sa da v BA absolvovat bezplatne cystoskopia? Mam odporucanie od urologa. Co som zatial nasla tak to stoji 30e, ze ci to nie je niekde aj bezplatne. Dakujem

@zviz
@biankaa27
@sisaka

all